dijous, 3 de setembre del 2015

El grito en el cielo, al Teatre Romea


El muntatge, que es podrà veure del 8 al 20 de setembre al Teatre Romea, 
compta amb text d’Eusebio Calonge i direcció de Paco de La Zaranda

"El grito en el cielo", creada a la XLII Biennal de Teatre de Venècia
i estrenada al Festival Temporada Alta 2014, 
fa una reflexió des de l’humor i la ironia de la vellesa, la mort i el dolor 

La Zaranda, Teatro Inestable de Andalucía la Baja, torna a Barcelona després de gairebé cinc anys per inaugurar, amb El grito en el cielo, la nova temporada del Teatre Romea de Barcelona. Del 8 al 20 de setembre es podrà veure l’última obra de la companyia andalusa, estrenada el novembre passat al Festival Temporada Alta de Girona.

El grito en el cielo, escrita per Eusebio Calonge, dirigida per Paco de La Zaranda i interpretada per Celia Bermejo, Enrique Bustos, Gaspar Campuzano, Iosune Onraita i Francisco Sánchez, se situa en un geriàtric.


Amb el seu habitual humor negre i tendre burxa en la dimensió humana del dolor i ens convida a la reflexió sobre la vellesa i la mort. La Zaranda, una de les companyies espanyoles amb més projecció internacional i mereixedora del Premio Nacional de Teatro el 2010, al llarg de gairebé quatre dècades de trajectòria ha desenvolupat un llenguatge contemporani molt particular i extremament viu. Les seves creacions impacten i commouen, són una batzegada per als sentits i per a l’ànima. 

Amb El grito en el cielo, la Zaranda torna a donar una lliçó de teatre parlant d’un món deshumanitzat que anorrea qualsevol mena de transcendència i fa bona la nostra dita de “riure’s del mort i de qui el vetlla”.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More