divendres, 11 de setembre del 2015

Mercat de Música Viva de Vic


MERCAT DE MUSIVA VIVA DE VIC 2015

Cinc itineraris oferiran al públic la possibilitat de descobrir la programació per gèneres

El concert d’António Zambujo i l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics 
donarà el tret de sortida  el 17 de setembre al Teatre l’Atlàntida.

El cantautor basc Rafael Berrio, el duet català XY i el grup de dance xinès Da Bang, 
noves incorporacions al cartell

The Saurs i Ocer y Rade entren a la graella en substitució de Mourn i Arianna Puello, 
que han suspès les seves actuacions per raons professionals

Soleá Morente, Ramon Mirabet, Egon Soda, Inspira, Bremen, La Soul Machine, Cadena Tròfica i Pistola estrenen nous treballs a Vic

Elida Almeida, Brushy One String i JoyCut actuen per primera vegada a l’Estat de la mà del MMVV

António Zambujo

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) ja té a punt la seva programació definitiva de cara a la 27a edició, que arrencarà amb el concert d’António Zambujo i l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics dijous 17 al Teatre l’Atlàntida. Zambujo és una de les veus fonamentals de l’escena portuguesa, renovador i estrella del neofado oferirà la seva vessant més crooner, acompanyat d’una big band, en un format especialment produït per a l’ocasió pel MMVV i el Taller de Músics.


Rafael Berrio
El cantautor basc Rafael Berrio s’incorpora al cartell del MMVV, on interpretarà temes del seu tercer disc en solitari Paradoja. 

També han confirmat la seva participació els catalans XY i Cadena Tròfica. 

El grup de dance xinès Da Bang és una altra de les novetats d’última hora i els barcelonins The Saurs i el grup de hip-hop madrileny Ocer y Rade que també s'han incorporat a la graella.

En el capítol d’estrenes, enguany Vic acull les de Soleá Morente, amb nou disc sorgit de la seva col·laboració amb Los Evangelistas; Ramon Mirabet, que arriba amb el seu segon treball; Egon Soda, que presenten Dadnos precipicios; en la mateixa línia d’americana, Bremen, amb Tornar d’Amèrica; Inspira, amb el seu nou llarg Greta; La Soul Machine debuta ambTerra Negra; i els joves Pistola i Cadena Tròfica també presenten material nou.

En la seva voluntat d’obrir portes cap a l’exterior, el MMVV porta artistes inèdits a l’Estat com el jamaicà Brushy One String —descobert per Luciano Blotta mentre rodava el documental sobre músics jamaicans Rise Up—, la capverdiana Elida Almeida —amb seu disc de debut Ora doci, Ora margos, on ressonen els sons de l'illa de Santiago—, i els italians JoyCut — que van de l'electrònica, ara més pop ara més industrial, al post- rock instrumental—.
XY

Nous mapes musicals:

A fi de millorar l’experiència de programadors, professionals i públic general, enguany el MMVV estrena els itineraris, recorreguts eclèctics sota la bandera de diferents gèneres amb què es convida a la descoberta, amb el mateix esperit que impulsa el propi mercat. 

Per 15€ anticipadament o 20€ a taquilles, es poden adquirir cinc entrades pels concerts suggerits sota els títols de Jazz&Soul [Carles Benavent Ensemble, Sai Trio, Sumrrá, Cadena Tròfica, Ramon Mirabet, La Soul Machine, XY], Worldmusic [Dom la Nena, Xabier Díaz, Moh! Kouyaté, Pungle Lions], Pop-rock [Anari, Egon Soda, Inspira, Bremen, 77], Accent Flamenc [Cants Oblidats, Canteca de Macao, Soleá Morente, Miguel Campello, Niño de Elche] i Cançó Folk [El Club del Río, Michelle Shocked & Lach, Bikimel, Isabel Vilardell & Isabelle Laudenbach, Rafael Berrio, Pistola]. La sisena opció és l’itinerari obert: cinc concerts a triar entre tota l’oferta de pagament per 20€ anticipada i 25€ a taquilla.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More