dijous, 10 de setembre del 2015

Promocions de Promentrada

PROMENTRADA us proposa magnifiques promocions, amb col·laboració amb Ràdio Gràcia

hi podeu accedir mitjançant el nostre compte:
Codi d'usuari: radiogracia 
Contrasenya: radiogracia14

Aquesta obra és una adaptació d’Àlex Rigola del guió escrit per Woody Allen per a la pel·lícula homònima, estrenada el 1992. Un repartiment de luxe per a una obra que serà un èxit absolut! A partir del 16 de setembre a La Villarroel!
Entrades des de 20€
El Teatre Poliorama acull Amor & Shakespeare a partir del 26 de setembre.Últims dies amb el descompte del 30% de descompte! Aquestes històries es van escriure fa quatre-cents anys però els sentiments amorosos no han canviat. Un repartiment brillant que ens explicaran les mil cares de l’amor!
Entrades des de 16,80€

LA REVOLTA DELS ÀNGELS

Del 25 de setembre al 18 d'octubre
Teatre Romea

Des de 10€
Dins el Off Side Romea!
 

En algun lloc dels llimbs, tres àngels viuen una reunió insòlita: Bernard-Marie Koltès, Jean-Michel Basquiat i Chet Baker. Es revoltaran contra el culte que reïfica els artistes. Ho deixaràs escapar?

 

JOGLARS - VIP

Fins al 20 de setembre
Barts

Des de 8€
 

Últimes funcions!

Ampliem el descompte del 60% en totes les funcions. 6 ÚNIQUES FUNCIONS on posaran el dit a la nafra parlant sobre el tracte que dispensem als nens. I si en lloc de fills estem criant tirans...

 

COLUMBINE AT SUN

Del 16 al 27 de setembre
Teatre Almeria

13,30€
 

Laura Jou estudi per a l'actor!

Una peça de teatre documental que dóna llum als fets que van tenir lloc a l’escola Columbine. Què va portar a Eric i a Dylan a fer tal cosa? Com era el seu món, les seves relacions? 

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More