dilluns, 7 de setembre del 2015

Comença la venda d'entrades pel Temporada Alta


XXIV TEMPORADA ALTA
Festival de Tardor de Catalunya, Girona / Salt
Del 2 d’octubre al 8 de desembre: www.temporada-alta.net

El dia 8 de setembre, comença la venda d’entrades dels espectacles de Temporada Alta 2015. 
Durant dos dies hi haurà obertes les taquilles en horari ininterromput de 9 a 18h

S’han obert noves funcions dels espectacles Els veïns de dalt (Cesc Gay), i Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano (Mario Gas amb Josep Maria Pou) degut a l’elevada demanda d’entrades que hi ha hagut durant la venda anticipada d’estiu. 

La 24a edició de Temporada Alta comptarà amb 110 espectacles, 36 estrenes absolutes i 25 produccions i coproduccions, que es podran veure en 10 poblacions diferents i en fins 30 escenaris de Salt, Girona i altres ciutats, que se sumen al festival, del 2 d’octubre al 8 de desembre. Les estrenes del país, la creació contemporània, produccions pròpies i la programació estrangera més rellevant configuren en aquesta nova edició de Temporada Alta

Demà dimarts 8 de setembre a les 9h comença la venda d’entrades i paquets dels espectacles de la 24ena edició de Temporada Alta- Festival de Tardor de Catalunya. Durant dos dies, el 8 i el 9 de setembre, hi haurà obertes les taquilles de l’Oficina de Turisme de Girona, el Teatre Municipal de Girona, l’Auditori Palau de Congressos i el Teatre de Salt en horari intensiu de 9 a 18h. La venda d’entrades on-line a través del web i l’app del festival es podrà fer les 24 hores del dia, també a partir de demà a les 9h.

El festival posa a la venda 43.622 entrades per a les 110 propostes que conformen la programació. D’alguns espectacles se’n va avançar la venda el mes de juliol passat. En aquests casos es va reservar part de l’aforament per a la venda general que comença demà. En dos casos concrets, a més, s’ha previst una nova funció ja que hi ha hagut una elevada demanda d’entrades en aquesta venda anticipada. Com ja anunciavem es tracta de: Els veïns de dalt de Cesc Gay i Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano dirigit per Mario Gas amb Josep Maria Pou. D’aquesta manera, quan comenci la venda general de demà, hi haurà bones entrades per a tots els espectacles de la programació.

A part de la compra pel web o per l’App del festival, que es pot fer les 24 hores del dia, aquest dimarts s’inicia l’horari de venda especial a les taquilles dels teatres i a l’Oficina de Turisme de Girona

Horaris i canals de venda:

- Al web del festival www.temporada-alta.net

- Als dispositius mòbils: A través de l’app del festival i a la versió web adaptada als dispositius mòbils.

- 8 i 9 de setembre. Horaris especials: de 9 a 18h a l’Oficina de turisme de Girona, a les taquilles del Teatre Municipal de Girona, de l’Auditori-Palau de Congressos i del Teatre de Salt.

- A partir del 10 de setembre: A les taquilles del Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres de 13 a 17h), de l’Auditori-Palau de Congressos (de dimarts a divendres de 17h a 19h) i del Teatre de Salt (dijous i divendres de 19h a 21h)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More