dijous, 14 de gener del 2016

Infàmia, a La Villarroel



Es podrà veure a La Villarroel a partir del 16 de gener

Autor i director:  Pere Riera 
Intèrprets:  Emma Vilarasau,  Jordi Boixaderas,  Anna Moliner,  Francesc Ferre

Podeu escoltar l'entrevista amb en Jordi Boixaderas en aquest  ENLLAÇ
i amb la Emma Vilarasau des de aquest  ENLLAÇ

Imatge de la presentació als mitjans:
Jordi Boixaderas, Francesc Ferrer, Pere Riera, Emma Vilarasau i Anna Moliner  (Foto TV)
Infàmia neix d’un encàrrec de La Villarroel i de la seva directora artística Tania Brenlle al dramaturg Pere Riera, qui en aquesta ocasió també exerceix de director. És un text de nova creació pensat especialment per a la Sala de l’Eixample. Són quatre els actors que donen vida als protagonistes d’Infàmia. 

L’Emma Vilarasau i el Jordi Boixaderas interpreten a dos actors veterans; l’Anna Moliner i el Francesc Ferrer a dos joves aspirants que estan lluitant per fer-se un lloc en el complicat món del teatre. Infàmia parla de com les experiències personals influeixen en la vida professional. 

Pere Riera torna a treballar amb l’Emma Vilarasau després de l’èxit aconseguit amb Barcelona, muntatge que va guanyar el Premi Max a millor autoria de Riera i millor actriu a Vilarasau.

Sinopsi:

Infàmia és un joc de miralls, d’esferes, de punts de vista. A l’Eva Dolç li ha caigut un tros de món al damunt, i està lesionada. 

Veurem com les ferides que ha patit per la caiguda, fereixen també a dos individus tendres, que encara no són del tot conscients del camí que han pres: la Sara i l’Aleix, dos intèrprets que semblen condemnats a patir l’emergència de ser perpètuament actors “emergents”. 

I, enmig d’un combat ferotge que farà entrar en crisi les vocacions de tots tres, apareixerà en Toni, un mefistofèlic astut, que els posarà a tots tres en solfa. Remourà tots els fonaments i aclarirà tots els dubtes, perquè els altres acabin entenent d’una vegada per totes, de què va en realitat aquest ofici.

1 comentaris:

Enhorabona a l'autor i director i a tota la companyia! Em va agradar moltíssim! Realment, no només vaig veure uns actors i escoltar un text; vaig viure una experiència personal profunda.
Com a actriu i directora de teatre (no professional) que sóc, em va interessar vivament i em va ajudar a reflexionar.
Les quatre interpretacions, magnífiques!
Gràcies per la feina!
Mercè

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More