diumenge, 24 de gener del 2016

Programació de febrer al Teatre LLiure



AL FEBRER:  UN PINTER,  L'OBRA REVELACIÓ D'ALBERTO CONEJERO,
ELS GERMANS SERVILLO, QUE ENGUANY VÉNEN A CANTAR  i 
ELS ALEMANYS FAMILIE FLÖZ ENS PORTEN EL SEU HOTEL PARADISO


Invernadero, o l'inici del teatre més polític de Harold Pinter, ens arriba de la mà de Mario Gas en versió castellana d'Eduardo Mendoza i amb Gonzalo de Castro, Tristán Ulloa, Jorge Usón i Isabelle Stoffel als papers protagonistes. Aquest muntatge és una coproducció entre Teatro del Invernadero i Teatro de La Abadía, que és on es va estrenar la temporada passada.

Del 10 al 21 de febrer al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.


Un altre espectacle que ens arriba de Madrid després de l'èxit obtingut la temporada passada és el de Pablo Messiez,que ens porta La piedra oscura, un text d'Alberto Conejero, Premi Ceres 2015 al Millor Autor Teatral, inspirat en la vida de Rafael Rodríguez Rapún –un estudiant d’Enginyeria de Mines, secretari de la Barraca i company de Federico García Lorca durant els últims anys de les seves vides. Aquesta coproducció del Centro Dramático Nacional iLAZONA, interpretada per Daniel Grao i Nacho Sánchez, planteja interrogants sobre el nostre passat més recent i el destí dels oblidats a les cunetes de la Història

Del 17 al 28 de febrer al Lliure de Gràcia. Més informació aquí.


Toni Servillo i el seu germà Peppe van venir al Lliure la temporada passada amb Le voci di dentro de De Filippo; ara hi tornen amb La parola canta, un recital de cançons, poemes napolitans i fragments de teatre, acompanyats pel Solis String Quartet; un homenatge a algunes de les fites més altes de la cultura escènica napolitana d’entre la literatura, el teatre i la música: d’Eduardo de Filippo a Raffaele Viviani, d’E. A. Mario a Libero Bovio, i fins a veus contemporànies com les d’Enzo Moscato i Mimmo Borrelli.

Del 26 al 28 de febrer al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.


La companyia alemanya Familie Flöz, especialista en el llenguatge no verbal, ens porta el seu espectacle més malvat i misteriós, Hotel Paradiso, dirigit per Michael Vogel; un thriller gestual carregat d’humor negre que se situa en un petit hotel alpí amb fonts termals dirigit pels membres d’una mateixa família i que es converteix en l’escenari d’un seguit de crims.

Del 2 al 6 de febrer al Lliure de Gràcia. Més informació aquí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More