dimecres, 20 de gener del 2016

Victor Manuel al Palau dins de BarnaSants


Víctor Manuel actua al Palau de la Música dins del BarnaSants

Víctor Manuel actua divendres 22 a les 9 del vespre a Barcelona, en el Palau de la Música,  
en el marc de la gira “50 años no es nada” 
on celebra mig segle sobre els escenaris, repassant el seu repertori més emblemàtic

El BarnaSants arrenca la primera setmana amb una extensa representació d’artistes dels Països Catalans

El proper divendres 22 de gener, Víctor Manuel actuarà al Palau de la Música celebrant 50 anys sobre els escenaris. En el marc del BarnaSants i en un concert de més de dues hores, el cantant asturià repassarà alguns dels grans èxits de la seva carrera musical, com Solo pienso en ti, Cancion para Pilar o Planta 14. L’espectacle forma part de la gira ’50 años no es nada’ que portarà el cantant a actuar a un gran nombre de ciutats de l’estat, entre elles Madrid, València, Granada i Gijón.

El concert a la capital catalana arriba després que Víctor Manuel hagi rebut el premi a l’excel·lència musical en la 16a entrega anual dels Grammys Llatins, el passat 18 de novembre a Las Vegas, i després d’haver publicat la seva autobiografia titulada Antes que sea tarde, de l’Editorial Aguilar.

La gira comparteix nom amb el CD+DVD que el cantant va editar a finals de 2014 a partir del concert gravat a Oviedo, on va estar acompanyat d’alguns dels seus grans amics i artistes: Joan Manuel Serrat, Luis Eduardo Aute, Joaquín Sabina, Pablo Milanés, Jorge Drexler, Pedro Guerra, Rozalén, Sole Giménez, Soleá – Morente, Estopa, Miquel Poveda, Sílvia Pérez Cruz, Gran Wyoming, Ismael Serrano, Miguel Ríos, Rosendo, Chus Pedro, Hevia, Marisa Valle Roso i, per descomptat, Ana Belén.

La 1ra setmana de BarnaSants acull una gran representació d’artistes dels Països Catalans

El BarnaSants, que s’inaugura aquest dijous amb el concert Jotes de Combat: Compromís i poesia, programa en la seva primera setmana artistes de diversos indrets dels Països Catalans: dissabte 22 també actuarà al Harlem Jazz Club el menorquí Guiem Soldevila i Jordi Gil, del País Valencià, a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet. Diumenge serà el torn deToti Soler, del Principat, que actuarà a la Sala La Violeta d’Altafulla i de Claudio G.Sanna, representant de l’Alguer, que actuarà al Harlem Jazz Club.

La programació d’aquests primers dies de festival fa patent la intenció del BarnaSants d’abastar la major part de territori possible: al llarg de gairebé quatre mesos, el festival reuneix el bo i millor de la cançó d’autor dels Països Catalans, una bona representació d’artistes europeus i un cicle amb la mirada posada a Llatinoamèrica, especialment Veneçuela.

Podeu descarregar-vos la programació completa del XXI BarnaSants  AQUÍ

Podeu comprar entrades als diversos concerts  AQUÍ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More