divendres, 15 de gener del 2016

Ara, al Teatre Regina


Una mare, una filla i unes memòries que ens transporten a una vida d’emocions silenciades.
Una obra de teatre de nova dramatúrgia inspirada en fets reals

Direcció i dramatúrgia:  Gisela Saló.
Intèrprets:
Paula Arbós,  Ramon Bonvehí,  Marina Mulet / Júlia Santacana,  Josep de Font,  
Eva Herrero Javier Lopez,  Jaume de Sans,  Jesusa Andany,  Sònia Masuda 

Músics:
Aimar Redolad (Guitarra)  Èlia Lucas (Piano)

"ARA" es podrà veure al Teatre Regina del 22 de gener al 7 de febrer

Sinopsi:


"ARA" és la història de dues dones, una mare i una filla. 

Una mare que ha silenciat la seva vida fins el dia que decideix escriure-ho tot. 

Una filla que no coneix realment la seva mare, només la seva màscara. Una filla que no entén la seva mare i a causa de la seva demència senil ja fa temps que no hi pot tenir una conversa, si és que mai n'han tingut una normal. Uns escrits que la filla trobarà, no per casualitat, i que destaparan la veritat. Unes memòries a través de les quals la filla s'aproparà a la seva mare com mai ho ha fet abans. Una vida que per fi, ara, sortirà a la llum.

"Jo a la Bisbal ho tenia tot: una vida prou fàcil i tranquil·la. Crec que allò era la felicitat. Però no vaig entendre el mal que podia arribar a fer la soledat fins que vaig ser a Barcelona, amb la Guerra.

La vida se’m va escapar de les mans.

Deixo escrita la meva història perquè em mereixo que se sàpiga la veritat i jo ara ja no puc explicar-la."

La Companyia:

La companyia de creació Kunstant sorgeix de la necessitat de professionalitzar un projecte d’estudis, l’obra de teatre "Ara”. 

El producte, nascut al 2012, suposa la unió de més d’una desena de persones, entre tècnics i intèrprets, que treballem en una mateixa direcció: portar "Ara” als escenaris. Gràcies a aquesta sinèrgia, la obra viatja des del barri del Clot de Barcelona fins al Teatre Principal d’Olot, aturant-se en dues ocasions a la Nau Ivanow als mesos de març i maig del 2015. Durant el recorregut, el projecte evoluciona al mateix temps que els coneixements de la companyia, convertint "Ara” en un projecte sòlid i professional. 

La companyia Kunstant i els seus membres treballem, paral·lelament, en altres projectes de creació col·lectiva i recentment hem muntat la peça "Under Construction”, d’Ariadna Pastor, guanyadora del concurs de teatre breu de la Violeta de Gràcia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More