divendres, 15 de gener del 2016

El Musical: Grans Èxits, al Teatre Tívoli


L'Obra Social "la Caixa" i Stage Entertainment Espanya 


s'alien per fer un homenatge als grans musicals, en format participatiu,
El Musical: Grans Èxits 
s'estrenarà al Teatre Tívoli el proper 8 de febrer a les 21h 
sota la direcció de Daniel Anglès i Xavier Torras
 i comptarà amb l'actuació de les veus solistes de:
 Nina, Talia del Val, Carlos Solano i Joan Vázquez, 

Una experiència única per als amants del gènere musical al Teatre Tívoli de Barcelona. 
Entrades ja a la venda a www.stage.es/musicalparticipativo 

Aquest nou concert participatiu ofereix, a més de cent persones aficionades a la música, l'oportunitat de participar en un important projecte pedagògic i musical de gran envergadura, al costat de magnífics solistes i un conjunt instrumental professional, en un emotiu recorregut per alguns dels musicals més emblemàtics: El Rei Lleó; L'home de la Manxa; Jesus Christ Superstar, Cats o Els Miserables.

Més de 42.000 persones han participat en els diferents concerts participatius organitzats per l'Obra Social "la Caixa" des de 1995, i unes 392.000 persones han assistit als concerts realitzats per tota la geografia espanyola. 

L'Obra Social "la Caixa" i Stage Entertainment Espanya s'han unit per fer realitat el somni de qualsevol aficionat al gènere musical: formar part d'El Musical: Grans Èxits i actuar a l'escenari de l'emblemàtic Teatre Tívoli de Barcelona el proper 8 de febrer a les 21 hores. 

Al ja tradicional Messies de Händel, l'Obra Social "la Caixa" ha sumat altres obres en els últims anys com Carmina burana de Carl Orff, el Rèquiem de Mozart, i la Missa de la Coronació de W. A. Mozart. 

Aquest cop l'entitat i Stage Entertainment Espanya uneixen els seus esforços per presentar un nou musical participatiu dedicat als èxits més importants i emblemàtics del gènere musical al Teatre Tívoli de Barcelona. 

El Musical: Grans Èxits constituirà una experiència enriquidora pels més de cent aficionats a la música al fer realitat un somni: cantar els èxits més antics de la història del teatre musical al costat de grans  solistes i músics professionals. 

Els participants en aquest concert en format participatiu estaran sota la direcció de Xavier Torras (direcció musical) i Daniel Anglès (direcció escènica), i al costat de les solistes Nina, Talia del Val, Carlos Solano i Joan Vázquez, alguns dels professionals més destacats del gènere musical, a qui hem pogut veure recentment a grans produccions al nostre país com Els Miserables, Mamma Mia! o La Bella i la Bèstia. 

Els participants interpretaran fragments musicals emblemàtics dels compositors més importants del gènere: Elton John, Ulvaeus, Andersson, Leigh, Webber i Schönberg. Es tracta de fer un viatge pels grans èxits del teatre musical des de la dècada dels 60 fins a la dels anys 90.


Obra Social "la Caixa": més de vint anys d'experiència

Els concerts participatius de l'Obra Social "la Caixa" constitueixen una experiència única que reuneix cantants aficionats a la música coral juntament amb orquestres, solistes i directors de prestigi internacional en la interpretació d'obres emblemàtiques del repertori simfonicocoral de tots els temps. 

L'Obra Social "la Caixa" impulsa aquesta activitat participativa, que va començar a Barcelona el 1995 amb El Messies de Händel i que ha portat, posteriorment, a diverses ciutats espanyoles que s'han sumat al projecte amb un important èxit d'acollida i participació. 

El repertori ha estat ampliat a altres obres simfonicocorals i en aquest sentit, l'entitat organitza cada estiu des de fa tres anys el musical participatiu en el marc de la programació Nits d'estiu de CaixaForum Barcelona. L'espectacle fa un recorregut per les millors produccions del teatre musical de Broadway. 

Des de 1995, uns 42.000 participants han cantat les parts corals de les obres programades, i més de 392.000 persones han assistit als concerts realitzats en nombroses ciutats espanyoles, entre elles Madrid, Barcelona, ​​València, Sevilla, Saragossa, Bilbao, Santander, Pamplona, Granada, Oviedo, Palma de Mallorca, Santiago de Compostel·la, Sant Sebastià, Tenerife, Las Palmas de Gran Canària, Valladolid i Múrcia. 


Stage Entertainment Espanya 

Stage Entertainment Espanya després de 15 anys al nostre país celebra orgullosa l'impuls que en aquests anys ha atorgat al gènere del teatre musical amb tres produccions en cartell: El Rei Lleó, Sister Act, i Mamma Mia! 

Stage Entertainment Espanya ha apostat per acostar al gran públic, sempre amb la mateixa qualitat, espectacles només disponibles fins fa pocs anys a Broadway o al West End londinenc. 

Així grans èxits com: El Rei Lleó, Cabaret, El fantasma de l'Òpera, Cats, La Bella i la Bèstia, Chicago, Els Miserables, o Mamma Mia!, han passat pels escenaris del nostre país aconseguint que més de 11 milions d' espectadors hagin vist mai un musical produït per Stage Entertainment Espanya. 

A més Stage Entertainment estrenarà el musical "L'home de la Manxa" dirigit per Mario Gas, en l'any del IV Centenari de la mort de Cervantes, a l'agost de 2016. El musical s'estrenarà primer al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, ​​on es representarà només durant 3 setmanes, i a l'octubre s'estrenarà a Madrid, al Nuevo Teatro Alcalá, on romandrà tota la temporada, en el que serà la seva primera i molt desitjada col·laboració amb aquest director. 

Stage Entertainment ven a Espanya més d'1 milió d'entrades a l'any i és el líder indiscutible del sector. La seva missió, fer que cada visitant que entra als seus teatres tingui una experiència única i irrepetible, és la seva filosofia i objectiu prioritari, i la resposta del públic el seu millor aplaudiment. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More