dilluns, 25 de gener del 2016

Marina Rossell a BarnaSants

Marina Rossell presenta en primícia al Barnasants ‘Cançons de la resistència’, el seu últim treball


Marina Rossell actuarà el proper divendres 29 de gener, a les 20.30h. 
al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat

En el marc del Barnasants, la cantant obre una gira internacional 

que la portarà a actuar a ciutats com Nova York, Montreal o París


En aquest disc, 
Marina Rossell, versiona cançons de lluita i resistència 
que amb el temps s’han convertit en autèntics himnes revolucionaris

El Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat acollirà el proper divendres 29 de gener la presentació en primícia del nou disc de Marina Rossell, “Cançons de la resistència” (Satélite k). 

Al concert, emmarcat dins el Barnasants, la cantant presentarà temes mítics i plens de força, autèntics himnes dels nostres temps, cançons contra la guerra, plenes d’amor i emoció.

Després de l’èxit de vendes, públic i crítica dels seus treballs d’homenatge a Georges Moustaki, Marina Rossell sorprèn amb aquest nou disc que s’ha realitzat amb la complicitat de l’associació catalana de dones supervivents del camp de concentració nazi de Ravensbrück. Les cançons d’aquest darrer treball tenen la voluntat de preservar la memòria de les dones retingudes al camp de concentració nazi i de retratar un moment històric i de difícil oblit. Amb temes com “Bella Ciao”, popularitzada pels partisans italians i que Rossell canta amb el grup Manel, o “Lilli Marleen”, que va unir el bàndol dels aliats i els alemanys, la cantant busca sensibilitzar la població d’un passat horrorós que no pot caure en l’oblit i que no es pot repetir en un futur.

L’àlbum, que compta amb Xavi Lloses al piano, acordió, ambient i efectes sonors, i Nico Roig a la guitarra elèctrica i espanyola, guitarró i efectes, està compost per un total de dotze temes, alguns dels quals en col·laboració amb altres artistes: el ja esmentat grup Manel, Paco Ibáñez a les cançons “Cant dels partisans francesos” i “Quanta guerra!” i Enric Montefusco a la cançó “Grandôla, vila morena”.

Al llarg de la setmana el Barnasants acull un total de sis concerts, entre ells el de Flamaradas, al Centre Cultural Albareda, el de Rafa Pons a l’Unió Casal Gelidenc de Gelida o Víctor Herrero al Harlem Jazz Club de Barcelona.

Trobareu  la programació completa del XXI BarnaSants  AQUÍ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More