dissabte, 9 de gener del 2016

Espectacle infantil a l'Antic Teatre


L'Antic Teatre acull el musical interactiu “Electric Babyland”, 
de Bruc Brothers Company

fins el 16 DE GENER DE 2016


Un conte – taller musical per a nadons


Amb instruments elèctrics i acústics i la participació dels més petits, 
l’espectacle esdevé una experiència sensitiva i auditiva única

Ha aterrat a l’Antic Teatre “Electric Babyland”, un conte musical original pensatper als més petits. Utilitzant l’electrònica i instruments especialment dissenyats per al muntatge, aquest espectacle interactiu és una experiència sensitiva i auditiva única pels bebès, els nens i els seus pares.

En el subsòl d'una gran ciutat, Mr Sound i la seva ajudant Dotti han de fer de tot perquè la ciutat soni bé. A la vegada conte i taller, “Electric Babyland” permet una interacció total amb la mainada, que ha d’ajudar els protagonistes d’aquesta història.

La Bruc Brothers Company és una companyia teatral infantil dedicada a fomentar l'aprenentatge de les llengües a través d'obres de teatre musical originals escrites en diferents idiomes. Creada l'any 2012 per Christophe Sainsot Tintou, músic, actor i pedagog apassionat per les llengües, les seves propostes han tingut una molt bona acollida, i s’han pogut veure en molts teatres de Barcelona, així com en el Festival Grec. Estan a punt d'estrenar la seva sisena obra."Electric Babyland", un espectacle infantil, per nadons i nens/nenes de 0 a 5 anys
Durada: 30 min.

Antic Teatre
Verdaguer i Callís 12. Barcelona
Tel. 93 315 23 54

Horaris:
Dijous i divendres: 17:30 i 18:30  -  Dissabte i diumenge: 11:00 i 12:00

Preu: adults 7€ / nens majors d’1 any 5€

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More