diumenge, 24 de gener del 2016

Temporada Alta i el National Theatre de Londres


TEMPORADA ALTA I EL CINEMA TRUFFAUT DE GIRONA RETRANSMETRAN, 
EN DIRECTE I AMB SUBTÍTOLS, 
LES GRANS OBRES DEL NATIONAL THEATRE DE LONDRES 
A CÀRREC DE RECONEGUTS DIRECTORS I INTÈRPRETS

EL PROGRAMA INCLOU 6 GRANS PRODUCCIONS DE GENER A MAIG, 
MB 3 OBRES DE WILLIAM SHAKESPEARE, 
EN L’ANY DEL 400 ANIVERSARI DE LA SEVA MORT


HAMLET, PROTAGONITZAT PER BENEDICT CUMBERBATCH 
INAUGURARÀ LA TEMPORADA EL PROPER 28 DE GENER. 

Temporada Alta – Festival de tardor de Catalunya Girona/Salt i el Cinema Truffaut programaran un cicle de les millors obres de la temporada del National Theatre de Londres que s’emetran en directe (streaming) a la pantalla del Cinema Truffaut, en versió original subtitulada en castellà. Aquesta programació arriba  gràcies a la iniciativa dels Cinemes Yelmo.

Es tracta d’una selecció de sis grans produccions portades a escena per alguns dels millors directors del moment i amb reconeguts intèrprets de prestigi que es projectaran simultàniament arreu del món amb una acurada qualitat tècnica. Aquesta iniciativa complementa la programació internacional de teatre que Temporada Alta ofereix d’octubre a desembre. D’aquesta manera es podran veure espectacles internacionals a Girona durant tot l’any.

Quatre de les sis produccions són obres de William Shakespeare coincidint amb l’any en què se celebra el 400 aniversari de la seva mort. S’hi veuran Hamlet (28 de gener) protagonitzat per Benedict Cumberbatch sota la direcció de Lyndsey Turner; Coriolà (14 d’abril) sota la direcció de Josie Rourke amb Tom Hiddelston interpretant el general romà; i la comèdia Al vostre gust (28 d’abril) amb una posada en escena a càrrec de Polly Findlay.

Jane Eyre
Completen el cicle tres altres grans produccions: Una versió de Les amistats perilloses (17 de març) de Choderlos de Laclos, dirigida per Christopher Hampton amb Dominic West com a vescomte de Valmont i Janet McTeer com a marquesa de Merteuil; Jane Eyre (18 de febrer) la novel.la de Charlotte Brontë que ha estat portada al teatre per Sally Cookson amb gran èxit; i L’audiència (12 de maig) on Helen Mirren recupera el paper de la reina Isabel II, amb el que va guanyar l’Oscar per “The queen”, que dirigeix Stephen Daldry, i on repassa la història contemporània de la Gran Bretanya a través de les audiències setmanals que la reina ha tingut amb els seus primers ministres durant els més de 60 anys del seu regnat.

Les entrades ja són a la venda a través del web de Temporada Alta (www.temporada-alta.net)
Preu: 10 euros per a cada projecció. 
També es podran comprar entrades a la taquilla del Truffaut el mateix dia de cada sessió. 
Hi haurà descomptes per a jubilats i pels socis d’El Club de la Ciutat Invisible i el Club Cultura Girona. També es podrà comprar un abonament per a les 6 obres al preu de 48 euros, 
amb la possibilitat de gaudir de butaca preferent.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More