diumenge, 3 de gener del 2016

L'Eixample Teatre es consolida

El nou teatre, que es va inaugurar el passat 9 de desembre, 
es va consolidant

L’EIXAMPLE TEATRE ha tancat l’any amb tres solds outs seguits amb el QUARTET MÈLT i LO TUYO Y LO MÍO, 
exhaurint totes les localitats
 de les primeres funcions del QUARTET MÈLT
 i de l’especial de Cap d’Any amb el musical LO TUYO Y LO MÍO.

El QUARTET MÈLT, recents guanyadors del concurs Oh, happy day de TV3, ja va penjar el cartell d’”esgotades les entrades” del seu espectacle CONCERT DE NADAL, dels dies 29 i 30 de desembre.

CONCERT DE NADAL és una original proposta musical que comprèn un conjunt d’obres corals catalanes i nadalenques; la síntesi ideal d’allò més propi de les festes de Nadal i d’allò més nostrat. A més, el programa també inclou la Masterpiece, l’obra de capçalera del grup, que ensenya d’una manera divertida l’evolució de la música des de Bach fins als nostres dies.

La comèdia musical LO TUYO Y LO MÍO de la companyia ConUnCantoEnLosDientes va ser l’espectacle escollit per inaugurar oficialment l’EIXAMPLE TEATRE el passat 9 de desembre, on es podrà veure fins el 17 de gener. Dirigida perJoan Mª Segura i interpretada per Manuel Ramos i Xènia Reguant, juntament a Andreu Cañadell al piano, és un musical original i sorprenent que emociona i fa riure al públic amb la parella protagonista que parla amb cançons, utilitzant com a únic diàleg grans èxits des dels 60 fins avui (Rocío Jurado, Raphael, Mecano, Shakira, Fangoria, Danza Invisible, Karina...).


L’EIXAMPLE TEATRE, gestionat per les companyies TEATRITUS i LA PAPARRA, és un teatre renovat que ocupa el que va ser el Guasch Teatre, tancat abans de l’estiu, i ho fa amb la intenció de recuperar un espai d’oci per al públic. Un públic que comptarà amb una àmplia i eclèctica oferta de propostes escèniques de les més variades disciplines artístiques: teatre familiar, òpera, teatre de text, monòlegs, dansa, titelles, cabaret, musicals...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More