dimarts, 3 de març del 2015

"A la burgesa", al Teatre Akadèmia


A LA BURGESA

Comèdia musical basada en una historieta d’Arthur Schnitzler
Música de Dani Campos i llibret de David Pintó

"A la burgesa", una comèdia musical d'època basada en un relat curt d'Arthur Schnitzler, 
es presenta al  Teatre Akadèmia, del 5 al 29 de març

David Pintó i Dani Campos han adaptat un relat de l'autor Arthur Schnitzler convertint-lo en un musical de nova creació

Vestits d'època, escenografia amb quadres impressionistes de Jordi Bulbena de Comediants, música en directe i un ritme escènic que no dóna treva a l'espectador

L’òpera en francès, La voix humaine, amb producció d’Uma Ysamat i Emili Brugalia, acompanyarà A la burgesa els caps de setmana del mes de març

Sinopsi:

Dos rics avorrits de la seva quotidiana comoditat decideixen disfressar-se de gent vulgar per viure una autèntica història d'amor. L'atzar i el destí farà que un caigui en les mans de l'altre i s'enamorin perdudament. A partir d'un relat curt d'Arthur Schnitzler, "A LA BURGESA" és una comèdia esbojarrada que ens transporta a la Viena burgesa de tombants de segle.

Amb direcció escènica de David Pintó apostant per l'humor esbojarrat, la direcció musical de Dani Campos que ha convertit la peça en un musical amb regust d'opereta, i una escenografia colorista, "A la burgesa" promet una hora continuada de gaudi amb la feina interpretativa de Laia Piró i Albert Mora, música en directe, vestuari d'època i una acurada posada en escena.

Aquest serà un mes de març musical al Teatre Akadèmia, ja que del 13 al 29 de març, l’òpera La voix humaine amb lletra de Jean Cocteau i música de Francis Poulenc, acompanyarà A la burgesa, els divendres, dissabtes i diumenges a les 18h. La direcció és de Josep Maria Miró i el repartiment són Uma Ysamat (soprano) i Emili Brugalia (piano).

Repartiment:

Alfred Von Wilmers:  Albert Mora

Josephine Weninger:  Laia Piró

Piano:    Josep Ferré

Violí:     Ana Fernández Pellicer
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More