divendres, 20 de març del 2015

Avui Jabier Muguruza a l'Auditori Barradas


Jabier Muguruza gravarà un disc en directe al BarnaSants 

Avui divendres  20 de març a l’Auditori Barradas,
el cantautor basc oferirà un concert retrospectiu de la seva trajectòria 

Muguruza comptarà amb la complicitat de Feliu Ventura, Meritxell Gené i Mariona Castillo, que cantaran alguns dels seus temes

Jabier Muguruza passarà a formarpart de la col·lecció de discos amb segell BarnaSants. Avui divendres 20 de març oferirà un recorregut per tot el seu repertori a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet, amb Mikel Azpiroz al piano, en un concert especial i únic. 

Després de 22 anys als escenaris Muguruza repassa la seva trajectòria en un concert que celebra el 20è aniversari del BarnaSants, en què recuperarà cançons del seu repertori que fa anys que no ofereix en directe.

El cantautor basc, que l’any passat es va endur el premi al Millor directe del Festival BarnaSants, comptarà amb la presència de tres cantants dels Països Catalans. L’acompanyaran la cantautora lleidatana Meritxell Gené, que actuarà al BarnaSants el proper 11 d’abril, i el xativí Feliu Ventura. A més a més, també compartirà escenari amb Mariona Castillo, cantant i actriu de musicals com Mamma mia o Cop de Rock, que darrerament hem pogut veure en els musicals Mares i filles al Círcol Maldà i a Limbo al Teatre Gaudí. 

Tots tres acompanyaran Muguruza cantant fragments de les seves cançons en català.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More