dimecres, 25 de març del 2015

Darrera Promoció: Entrades a 10€ "La Pasión de Shirley"

PROMOCIÓ ESPECIAL. ÚLTIMES REPRESENTACIONS:
 "LA PASIÓN DE SHIRLEY",
al Teatre del Raval
ENTRADES A 10€ PER
(Preu de taquilla 20€)
Per a les representacions de:
Dijous 26,  divendres 27  i  dissabte 28 de març a les 20.30h.
i diumenge 29 de març a les 18h.

Els interessats ens heu d'enviar un mail a:  (*)
Ens heu de dir quina és la sessió que us interessa i les vostres dades de contacte per a confirmar la reserva.

(*) abans de les 10h. del dia de la funció i abans de les 10h. del divendres 27,  per a les representacions del cap de setmana.
Les entrades s'aniran adjudicant per ordre de petició, fins a exhaurir la quantitat destinada a aquesta promoció.


"La Pasión de Shirley", l'obra guanyadora del Premi al Millor Espectacle 
i nominacions a Millor Actor, Millor Actriu i Premi Popular, 
a la 19ª Mostra de Teatre de Barcelona, 
es podrà veure al Teatre del Raval a partir del 4 de març

Idea, guió i direcció: Josep Ferré
Interpretat per:   Josep Ferré  i  Esther Soto

“La pasión de Shirley” es un espectáculo músico-teatral con dos actores en escena pero con un refuerzo audiovisual importante. El espectáculo se inicia en pantalla con una reunión de escaleta de un late-night de la televisión británica. Ante la imposibilidad de emitir una morbosa e interesante entrevista, debido a la censura, el copresentador y los redactores del programa, que disponen de muy pocas horas para configurar la primera hora (prime time), deciden hacer un seguimiento de un concierto de una popular cantante británica que está de gira por España. La cantante es Shirley Bassey (parodiada en el escenario por el actor Josep Ferré). El programa de televisión, titulado Tonight… Oprah Deluxe, está dirigido y presentado por la peculiar y ambiciosa Oprah Fields (Josep Ferré) y un copresentador. Este programa no tendrá ningún reparo en acercar al plató a familiares muy próximos a Shirley, así como instalar una cámara oculta en el backstage del concierto chantajeando a la persona de máxima confianza de Shirley. El lema del programa es “todo por la audiencia”. Al programa le importa bien poco el concierto en si, en cambio sí les interesa lo que consiguen con la emisión en directo del concierto (exclusivas, ver a la diva en el backstage...). El concierto, constará de diez canciones que Shirley B. (Josep Ferré) interpretará en directo con música playback durante el espectáculo. El público del teatro verá los entresijos del programa de tv y del camerino del concierto. También conoceremos la opinión de algunos famosos acerca de Shirley. Lógicamente el público disfrutará en directo del concierto de Shirley B. que entre canción y canción interactuará con el público y con la pantalla audiovisual.

La companyia diu:

Shirley B té una personalitat arrassadora a l’escenari. La seva veu, la seva gestualitat són grans, inimitables. Sí, inimitables. Des del respecte a l’artista m’acosto a ella i la seva personalitat a la meva manera i com a pretext per contactar amb el públic. M’agradaria aclarir que l’espectacle està basat estrictament en fets "irreals". Però també he d’indicar que durant una llarga temporada vaig participar en varis "late nights" de tv que em van permetre conèixer un món que desconeixia totalment i era estrictament "real". Em va fascinar i em va permetre treballar amb persones que mai hagués tingut l’oportunitat de conèixer i vaig viure situacions surrealistes i també divertides. Espero que el que vegin a continuació els agradi.

Link a video promocional: https://www.youtube.com/watch?v=pza9CeOxFXU
Espectacle en castellà i català

60 minuts gratuïts al Pàrking Riera Alta (C/ Riera Alta 21), presentant l’entrada al teatre.

Link a video: 
Més informació, i imatges de l'espectacle a:
http://www.teatredelraval.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More