dissabte, 14 de març del 2015

El Reportaje al Lliure de Gràcia




FEDERICO LUPPI ÉS UN MILITAR DE LA DICTADURA ARGENTINA A EL REPORTAJE
El muntatge es podrà veure en tres úniques funcions, del 16 al 18 de març, al Lliure de Gràcia.

El degà de l'escena argentina, Federico Luppi, encarna un general de la dictadura militar implicat en l'incendi del teatre El Picadero de Buenos Aires el 1981. El reportaje, de Santiago Varela, ens acosta al moment de preparació d'una entrevista televisiva a aquest militar que compleix condemna a la presó per haver participat a la brutal dictadura genocida que va assolar l'Argentina a partir del 1976.

El teatre El Picadero reunia en aquell moment un grup d'autors, directors, escenògrafs i tècnics que acabava d'estrenar un cicle de peces, de mitja hora cada una, que es feien en sèries de tres cada dia de la setmana, fins a un total de vint-i-una peces. El cicle es va anomenar Teatro Abierto i anys després va acabar essent una icona de la resistència cultural durant la dictadura.

Juanjo Andréu i Susana Hornos acompanyen Luppi en aquest muntatge dirigit per Hugo Urquijo i produït per Teatro Picadero de Buenos Aires (cicle Nuestro Teatro), i que es podrà veure al Lliure de Gràcia del 16 al 18 de març.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More