dijous, 26 de març del 2015

VerdCel estrena espectacle dins del BarnaSants


VerdCel estrena l’espectacle Del cor a les mans, amb versions d’Ovidi Montllor


Alfons Olmo recorda les cançons del cantautor en el 20è aniversari de la mort d’Ovidi

El concert tindrà lloc dissabte, 28 de març a la Pallissa Era del Senyor a Altafulla, a les 20h

VerdCel, el projecte encapçalat per Alfons Olmo, ha tingut sempre en Ovidi Montllor un referent. Ara, 20 anys després que Ovidi Montllor marxés “de vacances” –tal i com deia a la cançó-, el cantautor vol recordar les seves cançons, que mai no han deixat de formar part del seu repertori. 

Així, dissabte 28 de març, VerdCel presenta Del cor a les mans, espectacle dedicat a la figura de l’Ovidi Montllor. La Pallissa de l’Era del Senyor (Altafulla) acollirà aquest espectacle tan especial en què eld’Alcoi homenatja el seu compatriota, que l’ha marcat profundament des dels seu inicis, que van començar fa 15 anys.

I és que reviure l’Ovidi, des d'un bressol i origen comuns –Alcoi i la Cançó–, és una constant en el camí d'Alfons Olmo. L’ànima de VerdCel proposa una percepció més present del seu gran mestre, subratllant una connexió incontestable dels seus versos i cançons amb el moment actual, i la força i la vitalitat que desprenen, encara, 20 anys després de la seva mort. VerdCel ja va fer un primer espectacle íntegre centrat en la figura d'Ovidi, Des d'hom fins el món, i algunes versions els han acompanyat al llarg dels darrers anys.

VerdCel
El projecte VerdCel treballa la cançó de manera única, barreja de manera natural influències modernes amb arrels mediterrànies. Amb 15 anys als escenaris, i més de 10 des de la primera publicació, ha publicat aquest 2015 el seu primer disc en directe, Òrbites, poetes i cançons. La proposta d'Alfons Olmo és de convicció interdisciplinària i treballa en equip; els seus discos s'han editat en formats de Llibre-CD que recullen música, còmics, poesia i treballs audiovisuals diversos.
Més informació: www.verdcel.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More