dimecres, 11 de març del 2015

INVITACIONS BARNASATS



Posem a la vostra disposició INVITACIONS dobles, pels següents Concerts:


Els interessats ens heu d'enviar un mail a:
tempsdemusicaiespectacle@gmail.com
dient quin és l'espectacle que us interessa, amb un mínim de 24 horas d'antelació per a les sessions de dijous i divendres i amb 48 hores pel Concert de dissabte.

                                                                       
Dijous 12 de març


Rosa-Luxemburg. Teoria de conjunts

L’Auditori (Barcelona) / 21 h / 12 €

El concert de Rosa-Luxemburg al Barnasants serà la presentació de l’esperat cinquè disc del grup, titulat Teoria de conjunts (zeppo records, 2015).

El grup barceloní torna després d’haver celebrat els 10 anys a dalt dels escenaris, desplegant la seva posada a escena més enèrgica juntament amb textos inquietants i l’experimentació dels seus dos sintetitzadors. La banda de Pol Fuentes segueix recordant que és possible fer rock original, amb inquietud artística i missatge fora de tot mimetisme amb l’escena catalana.



Divendres 13 de març 
Carlos Chaouen. En la frontera

L’Auditori (barcelona) / 21 h / 15 €

Carlos Chaouen és un “artista d’artistes”. Set discos i multitud de col•laboracions avalen la trajectòria d’aquest compositor gadità.

En la frontera (Maldito Records, 2014) és el darrer treball d’aquest músic inquiet, que sempre s’ha mogut entre els territoris del rock, el flamenc i la cançó d’autor. Amb centenars de concerts a les espatlles arreu de l’Estat i també a l’Amèrica Llatina, Chaouen sempre ha navegat entre gèneres molt diversos però conservant l’arrel i l’esperit gadità en totes les seves cançons.



Dissabte 14 de març 
Pau Alabajos #paualpalau

L’Auditori (Barcelona) / 21 h/ 12 €

Des que va encetar la seva carrera l’any 2004, Pau Alabajos ha realitzat més de 500 actuacions al arreu dels Països Catalans.

El setembre del 2012 el cantautor de Torrent va celebrar els seus deu anys de carrera amb un concert simfònic al Palau de la Música de València. El recital va quedar recollit en un doble CD on Alabajos es reivindica com una de les veus més sòlides i amb més projecció del panorama valencià. Al concert amb banda del BarnaSants en podrem gaudir amb tota la intensitat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More