dimecres, 18 de març del 2015

"Els veïns de dalt", al Teatre Romea



Arriba la comèdia al Teatre Romea:
Els veïns de dalt, la primera incursió en teatre del director de cinema Cesc Gay.

Una coproducció del Teatre Romea, Elefant i Mola Produccions dirigida per Cesc Gay
i amb un repartiment de luxe, format per:
Nora Navas, Pere Arquillué, Àgata Roca i Jordi Rico

Podeu escoltar l'entrevista amb la Nora Navas des de aquest ENLLAÇ
i l'entrevista amb en Pere Arquillué, en aquest ENLLAÇ




Sinopsi:

Sens dubte, una de les aventures més grans i ambicioses que qualsevol de nosaltres pot arribar a experimentar en aquesta vida és la de viure en parella. Un repte majúscul, ple d’adversitats i obstacles en què la lluita s’esdevé en el dia a dia, les trinxeres són infinites i el consol davant les ferides i les esgarrinxades sofertes sovint és escàs o poc saludable. Així i tot, els homes i les dones seguim de forma inexplicable intentant-ho.

Per això mateix, estic convençut que sols amb ironia i sentit de l’humor és possible escriure sobre aquesta tragèdia que ens persegueix des dels orígens dels temps i de la qual no ens podem deslliurar. 

I què hi tenen a veure els veïns de dalt amb tot això? Doncs que ells són els culpables que ara estigueu llegint aquestes línies.

Fa un parell d’anys, uns nous veïns van ocupar el pis de sobre on vivim amb la meva família. De seguida vam començar a sentir sorolls estranys, a qualsevol hora, sempre seguits d’una gran varietat de gemecs i esbufecs. Sens dubte per a mi va ser inspirador, i així, sense voler-ho, em van acabar regalant la que ha acabat sent la meva primera obra de teatre. Així que va per ells. Cesc Gay

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More