dimecres, 18 de març del 2015

Torna Pippi Langstrump

Del 21 de març al 3 d’abril, torna a la programació familiar del Jove Teatre Regina, 
el musical clàssic de la Cia. Lazzigags “PIPPI LANGSTRUMP”.



Aquest Espectacle va ser estrenat per la Cia Lazzigags fa 10 anys i ara ho celebraran amb una funció especial el dilluns 30 de Març a les 18 h. , on participaran tots els actors que al llarg d’aquests anys han interpretat els diferents papers. I amb pastís i refrigeri inclosos.

El musical amb cançons cantades en directe, estrenat al Jove Teatre Regina el 19 de febrer de 2005.

Pippi Langstrump és una nena de 9 anys que viu sola, amb l’única companyia de dos animals: un cavall i un mico, anomenat Sr. Nilsson. Ella parla sovint de la seva mare que l'està veient des del cel, i del seu pare, que és un pirata que viu als mars del Sud, i que un dia ha de venir a buscar-la.

Astrid Lindgren
l'escriptora sueca autora del personatge
Pippi és independent, caòtica i amb una gran imaginació. Té dos gran amics, Tommy i Annika, i amb ells viu les seves aventures: La visita a l'escola, on Tommy i Annika hi assisteixen regularment; l'escapada d'uns lladres que pretenen prendre-li les monedes d'or que Pippi guarda; o els tripijocs amb una assistenta social i amb un parell de policies força babaus. L'assistenta no aconseguirà que Pippi canviï la seva independència per la “seguretat” d'una institució i els policies tampoc no se'n sortiran quan pretenguin que la noia respecti escrupolosament la llei. A l'escola Pippi hi ocasiona un gran enrenou, doncs tot ho qüestiona i contesta a la mestra, que troba que no té gaire bons modals i que és una mentidera.

Finalment apareix el seu pare, al front d'un vaixell i li proposa de salpar amb ell i la seva tripulació. Però Pippi està molt disgustada perquè ella no té vacances com els seus amics, de manera que ha de decidir entre quedar-se amb Tommy i Annika, i així gaudir amb les vacances que tenen tots els escolars, o bé marxar amb el seu pare. 

Les funcions de la “Pippi”:
Dissabte   21 a les 18 h.
Diumenge 22 a les 12 h.
Dissabte   28 18 h.
Diumenge 29 també a les 18 h.

I els dies 30, 31 Març 1, 2 i 3 d’Abril (Setmana Santa) a les 18 h.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More