dimarts, 31 de març del 2015

Programació d'abril al Teatre Lliure



Al mes abril, la programació del Teatre Lliure s'endinsa en la ment d'un jove autista 
i enceta el viatge pels camins esbiaixats que porten al món dels diners.

L'adaptació teatral d'El curiós incident del gos a mitjanit, l'opereta Frank V de Dürrenmatt, la primera part de la trilogia del diners, Mammón, i una nit de flamenc amb Pepe Motos i Mayte Martín, després de Setmana Santa

Uns deu anys més tard de l'èxit editorial d' El curiós incident del gos a mitjanit de Mark Haddon, el 2012, el dramaturg anglès Simon Stephens en feia una adaptació teatral que es va estrenar al National Theatre. El protagonista és un noi de 15 anys, "un matemàtic amb alguns problemes de conducta", que s'enfronta a un misteri per resoldre. Julio Manrique ens porta aquesta adaptació, en versió catalana de Cristina Genebat, al Lliure de Gràcia.

Interpretat per Mireia Aixalà, Ivan Benet, Carme Fortuny, Cristina Genebat, Marta Marco, Norbert Martínez, Xavier Ricart i Pol López en el paper del jove protagonista. El muntatge és una producció del Teatre Lliure.

Del 9 d'abril al 10 de maig al Lliure de Gràcia. Més informació aquí





La crisi ha posat de moda que parlem més de diners. Quina relació tenim amb els diners? En som esclaus o són sovint l'excusa per convertir-nos-hi? Els diners són potser el nostre últim tabú? Per mirar de trencar-lo, hem demanat a cinc creadors, Nao Albet, Marcel Borràs, Iván Morales, David Selvas i Victòria Szpunberg, que facin tres propostes sota el mateix signe: estem disposats a fer-ho tot pels diners?

La primera proposta de la trilogia arriba de mans de Nao Albet i Marcel Borràs. El relat mitològic de Mammó, el dimoni de l'avarícia pels cristians i el Déu de la bonança pels fenicis, els serveix per abordar la qüestió de la Síria actual, un país immers en una de les guerres més cruels del nostre segle.

Mammón és una coproducció entre el Teatre Lliure i La Brutal i estarà interpretat per:
Nao Albet, Javier Beltrán, Paula Blanco, Marcel Borràs, Mima Riera i Manel Sans.

Del 10 al 26 d'abril a l'Espai Lliure de Montjuïc. Més informació aquí





Josep Maria Mestres i Sergi Belbel s'han aliat per portar a escena un text imprescindible de Friedrich Dürrenmattque tracta el tema dels diners des de la sàtira i que, per tant, és més actual que mai. Frank V, opereta d'una banca privada és una comèdia dramàtica i un musical.

Compta amb un repartiment de luxe: 
Laura Aubert, Enric Arquimbau, David Bagés, Eduard Farelo, Mónica López, Miquel Malirach, Xicu Masó, David Moreno, Ferran Rañé, Albert Ribalta, David Verdaguer i amb la banda de rock èpic i pop posmodern Obeses.

Del 16 d'abril al 17 de maig al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí




El guitarrista i percussionista Pepe Motos, que la temporada passada va formar part del repartiment d’El caballero de Olmedo, és l’impulsor d’una vetllada flamenca fora d'hores; Kódigo flamenco comptarà amb la col·laboració de diversos artistes, com ara Mayte Martín o alguns membres de La Kompanyia Lliure.

27 d'abril al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More