dissabte, 14 de març del 2015

Neix Ròmbic


[NEIX RÒMBIC, I FESTIVAL DE TEATRE DE TITELLES PER ADULTS DE BARCELONA]
La proposta neix amb l’objectiu de potenciar el món dels titelles en un àmbit més enllà del familiar

Divendres 27 de març l’Ateneu 9Barris rebrà ‘Parias’, de la Cia Javier Aranda, i dissabte la companyia Chez la Poupée oferirà un ‘Cabaret Titellaire’

L’Ateneu Popular 9Barris i l’Associació Titellaire de Roquetespresenten un nou festival, RÒMBIC, que tindrà lloc el divendres 27 i el dissabte 28 de març. RÒMBIC neix amb la intenció de ser un referent a la ciutat de Barcelona en l’àmbit de les titelles per a adults. El darrer cap de setmana de març, la iniciativa programa dues companyies a la ciutat comtal, per acostar una disciplina que ja te tradició, però que encara no ha mostrat tota la potència com a art escènica en el moment de traspassar fronteres més enllà del públic familiar.

El divendres 27 de març, a les 22h l’Ateneu rebrà l’espectacle Parias, de la cia Javier Aranda. A Parias, els titelles són el símbol brillant de la degradació i la marginació de l'ésser humà, i les seves històries desperten emocions que ens fan prendre consciència que encara estem vius i tenim criteris morals. Pàries és un espectacle que commou i obliga a la reflexió. Pàries reprèn temes i vies del teatre clàssic, li torna a l'escenari la seva funció social, a través d’històries com Els Miserables de Victor Hugo, La cantant calba de Ionesco, Hamlet de Shakespeare i El Tiranicida de Nabokov.

L’endemà, dissabte 28 de març, a l’Ateneu Popular 9Barris tindrà lloc el Cabaret Titellaire amb la companyia Chez la Poupée, que presenta un espectacle musical de cabaret on les protagonistes són nines. Tots els elements s'integren en un petit escenari on mitjançant cançons, gags i històries el públic coneixerà els personatges propis del vodevil. René, un excèntric mestre de cerimònies, és qui porta els espectadors de la mà per un recorregut únic en el qual aquestes dives de plàstic els faran sentir la pell i els ossos del cabaret.

Més informació:

http://www.ateneu9b.net/noticies/neix-rombic

Ateneu Popular 9 Barris
Portlligat 11-15. Barcelona

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More