dimarts, 3 de març del 2015

"VINTAGE" al Versus Teatre






Al Versus Teatre, sis actors i actrius que, a través d’aquesta comèdia musical que segueix la fórmula del jukebox (cantant la recopilació de cançons dels anys 80 més vintage -d’altres en dirien petardes- que s’hagi fet mai!), ens ofereixen una mirada en clau d’humor a la situació actual del nostre país.

Un musical escrit i dirigit per Jumon Erra
Coreografia: Oscar Reyes
Direcció musical: Jordi Taixés

Amb: Víctor Arbelo, Albert Bolea, Gerard Ibáñez, Marina Pastor, Marina Schiaffino i Meritxell Duró

Vintage és un musical de creació absolutament original (Jumon Erra) i que ens acosta una mirada en clau d’humor de la situació del nostre país a través del primer creuer low cost que està a punt de sortir de port. Un creuer perquè les famílies empobrides de la Mediterrània es puguin permetre unes vacances com cal. El que no saben és que es trobaran un vaixell en runes, una ruta molt particular, una tripulació dubtosament preparada i els millors èxits de la música dels 80. No hi pot haver millor combinació per convertir unes vacances en un malson. Al creuer res no és vell; res no és lleig… És vintage!

Sinopsi:
El primer creuer low cost està a punt de sortir de port. Un creuer perquè les famílies empobrides de la Mediterrània es puguin permetre unes vacances com cal. El que no saben és que es trobaran un vaixell en ruïnes, una ruta molt particular, una tripulació dubtosament preparada i els millors èxits de la música dels 80. No hi pot haver millor combinació per convertir unes vacances en un malson. Al creuer res no és vell; res no és lleig… És vintage!

Els protagonistes del Vintage són el grup d’animadors d’aquest creuer tan especial, un grup de joves que es troben en aquell moment de la vida en què han de prendre decisions crucials. Se’ls va prometre que tindrien un món ple d’oportunitats si estudiaven, si es portaven bé… i s’han trobat un món fet miques. Al Vintage miraran de saber qui són i què volen; es preguntaran què és la dignitat, com poden ser lleials a ells mateixos o, el més difícil avui dia, si arribaran a trobar un sou digne.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More