dimecres, 18 de març del 2015

Noche Sabinera al Barnasants



El proper diumenge 22 de març a les 19h  el Teatre Joventut acull l’espectacle Noche Sabinera
de la mà dels músics de confiança de Joaquín Sabinatin: Pancho Varona i Antonio García de Diego.

Les cançons de Joaquín Sabina tornaran a l’Hospitalet, en un concert molt especial que porta per nom Noche Sabinera. Les faran sonar Pancho Varona i Antonio García de Diego, músics habituals que acompanyen Sabina durant els seus concerts. Quan el cantautor descansa, ells giren amb aquest espectacle, que va néixer el 2006 i que ha viatjat ja per nombrosos racons d’Espanya, Mèxic i Argentina, en més de 200 concerts celebrats.

Aquesta, però, serà una ocasió molt especial per la relació de l’espectacle amb l’Hospitalet i amb el festival BarnaSants. Els músics convidaran el públic, a la segona part de l’espectacle, a cantar amb ells a l’escenari. En aquesta ocasió, a més, i amb motiu de l’aniversari de Barnasants, els dos músics han preparat una nit amb artistes convidats, noves cançons i moltes sorpreses. Una nit molt especial per a tots els fans de Joaquín Sabina.

A la segona part, els espectadors seran convidats a pujar a l’escenari per cantar algun dels temes més emblemàtics del cantautor

Diumenge, 22 de març de 2015, 19h. Teatre Joventut (Carrer de la Joventut, 4 Hospitalet)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More