dimecres, 25 de març del 2015

Miguel de Molina al Teatre Coliseum

Jorge Javier Vázquez durant la presentació
als mitjans  (Foto TV)
MIGUEL DE MOLINA al desnudo

Una biografia musical escrita i interpretada per

ÀNGEL RUIZ

i CESAR BELDA, al piano

Direcció: JUAN CARLOS RUBIO

Al Teatre Coliseum del 26 al 29 de Març

Miguel Frias de Molina, conegut en el mon de la “copla” i la cançó espanyola com MIGUEL DE MOLINA, va néixer a Màlaga el 10 d’abril de 1908 en el si d’una família andalusa molt humil en una Espanya habitada per la pobresa.

Després d’assistir a un espectacle organitzat per MANUEL DE FALLA i FEDERICO GARCIA LORCA, Miguel decideix dedicar-se al mon de la copla i es converteix, l’any de la proclamació de la República, en MIGUEL DE MOLINA.

JORGE JAVIER VÁZQUEZ, conegut presentador de T.V., es qui ha produït l’espectacle “MIGUEL DE MOLINA al desnudo” que, després d’una extensa gira, es presenta a Barcelona i al Teatre Coliseum, per quatre úniques funcions.

“MIGUEL DE MOLINA al desnudo” és un espectacle per recuperar a MIGUEL DE MOLINA , figura imprescindible de la “copla” i avui pràcticament oblidada, diu en roda de premsa JORGE JAVIER VÁZQUEZ, que es mostra feliç del èxit que ha obtingut l’espectacle en tota Espanya.

També comenta el popular presentador que no cal que t’agradi especialment la “copla” per anar al Teatre Coliseum a veure “MIGUEL DE MOLINA al desnudo” ja que, els espectadors, a més de gaudir de la musica, assistiran a un diàleg obert amb el pùblic en el que, MIGUEL, s’enfronta al seu passat, però des de el nostre present i ens relata la commovedora història d’un dels mes singulars artistes del nostre país.

JORGE JAVIER VÁZQUEZ, comenta, amb gran èmfasi, la magnífica creació de MIGUEL DE MOLINA, que fa l’indispensable actor/cantant dels musicals del país, ÀNGEL RUIZ, autor i intèrpret del espectacle

Producció: LABORATORIO DE LA VOZ PRODUCCIONES- JORGE JAVIER VÁZQUEZ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More