divendres, 20 de març del 2015

Les petites joies del Texas: Garbo

PETITES JOIES (QUASI) OBLIDADES 



"GARBO, L'ESPIA"

DIMARTS 24 DE MARÇ A LES 20:00 h.

AMB LA PRESÈNCIA DEL DIRECTOR, PRODUCTOR I GUIONISTA
EDMON ROCH


PREMI GOYA MILLOR DOCUMENTAL 2009

PREMIS GAUDI MILLOR DOCUMENTAL I MILLOR GUIÓ

“GIRALDILLO DE ORO”- MILLOR DOCUMENTAL EUROPEU
Sinopsis:

Madrid, 1940. Joan Pujol, autodidacta, gerent d'una granja de pollastres, conserge d'Hotel, comença a planejar la seva contribució al "benestar de la humanitat", i decideix oferir-se als britànics per ajudar-los, però el seu ingenu pla fracassa.

En lloc de desanimar-se i abandonar, aconsegueix convèncer als nazis que pot espiar per a ells. Sorprenentment el contracten i el seu nom en clau serà: Arabel.

Després d'una sèrie d'aventures, Pujol és localitzat per la Intel·ligència Britànica, que el converteix en Agent doble. Nom en clau: Garbo.


EDMON ROCH

Periodista i llicenciat en Història de l'Art. Ha escrit, dirigit i produït cinc curtmetratges, entre els quals destaca el multipremiat "Blood" (1994).

El seu únic llargmetratge és el multipremiat "Garbo, l'espia". La prestigiosa revista Variety, el va considerar "el documental més important dels últims anys".

La seva faceta més coneguda és la de productor amb una gran trajectòria destacant: “Barcelona” de Whit Stillman, “El efecto Mariposa” de Fernando Colomo, “Seven years in Tibet” de Jean- Jacques Annaud, “The last days of disco” de Whit Stillman, "El perfum" de Tom Tykwer, "Bruc. El desafiament" de Daniel Benmayor, "Les aventures de Tadeo Jones" de Enrique Gato" i “El niño” de Daniel Monzón, guardonada 
en els Premis Gaudi i Goya.

CONSULTA HORARIS DE LES PEL.LICULES A:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More