dimecres, 21 d’octubre del 2015

3a edició Kacu Mensi l'espectacle

La tercera edició de "Kacu Mensi l’espectacle"
inaugura la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona

La festa es celebrarà el proper 25 d'octubre al Teatre Poliorama
 i oferirà activitats gratuïtes per a les famílies

L’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi organitza la tercera edició de la festa "Kacu Mensi l'espectacle" per tal de celebrar l’inici de la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona. La festa serà el proper diumenge 25 d'octubre i tindrà lloc al Teatre Poliorama de Barcelona.

La jornada començarà a les 10.30 hores i oferirà diversos tallers i d'altres activitats gratuïtes per a les famílies. A les 12 hores es donarà inici a l'acte central de la festa on els assistents podran fer un tast d'alguns dels espectacles programatsdurant aquesta temporada als teatres de Barcelona i conèixer els seus protagonistes.

El clown Albert Vinyes serà l'encarregat de presentar l'acte que s'allargarà fins les 13.30 hores. Vinyes ha format part de companyies com Gog i Magog, Clownfish i Kamchatka, entre d'altres, i ha col·laborat en diversos programes de TV3. Actualment presenta espectacles de clown en solitari, amb la seva pròpia companyia.

Els següents teatres de Barcelona participen a la festa "Kacu Mensi l'espectacle", ja sigui oferint informació de la programació que tenen prevista per aquesta temporada, com amb una petita mostra sobre l'escenari d'alguns dels seus espectacles:
Antic Teatre,  Teatre Barts,  CCCB,  Teatre del Raval,  Lluïsos de Gràcia,  Teatre Poliorama
Porta 4,  Teatre Regina,  Sala Atrium,  Teatre Tantarantana,  SAT Teatre,  Teatreneu

L'entrada a la festa "Kacu Mensi l'espectacle" és gratuïta. Les famílies que vulguin assistir hauran de reservar les entrades de manera anticipada a través del formulari que trobaran a partir del dilluns 19 d'octubre a la pàgina web de Kacu Mensi: www.kacumensi.cat

Us animeu a venir al teatre i a cridar "que comenci, que comenci!"?

Podeu seguir el desenvolupament de la festa a través de les xarxes socials de l'Associació Kacu Mensi: Facebook i Twitter amb el hashtag #kacumensi i #kacumensilespectacle.

Sobre Kacu Mensi:

Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció, protecció i dinamització del sector. Una associació formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. Professionals que creen, promouen i defensen les arts escèniques per famílies, infants i joves.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More