divendres, 2 d’octubre del 2015

BLAM! arriba al Barts

L´ÚLTIM ÈXIT DE LONDRES I EDIMBURG:
 BLAM !
es podrà veure al Barts, del 8 al 25 d´octubre

La danesa Kristján Ingimarsson Company arriba a Barcelona amb 
BLAM! Hollywood es cola a la oficina, 
un espectacle de teatre d’alt voltatge, energètic i sorprenent

Per escapar dels seus avorrits treballs de 8 hores, quatre enginyosos oficinistes inventen BLAM!, un joc en el qual la vida ordinària es passa pel filtre de la imaginació. En aquest espectacle hilarant i explosiu, un lloc de treball rutinari es transforma en un món poblat d'extraterrestres, superherois i clàssics de Hollywood.



Amb acrobàcies impossibles, parkour, piruetes que et deixaran sense alè i una gran dosi d'actitud, BLAM! et convida a formar part d'una esbojarrada aventura a l'oficina.

Una escena de la presentació als mitjans  (foto TV)
BLAM! arriba a Barcelona de la mà dels productors de STOMP després d'un gira plena d'èxits, omplint teatres i rebent sentides ovacions al Fringe Festival d'Edimburg i el Peacock Theatre de Londres. BLAM! barreja comèdia, teatre narratiu, acrobàcies i atrevides piruetes en un espectacle que et deixarà sense paraules. Un xou ple d'imaginació, acció i pur entreteniment, capaç de transportar el gènere del teatre físic a una nova dimensió.

Del 8 al 25 d’octubre de 2015 la Sala Barts acollirà aquest espectacle de la companyia danesa Kristján Ingimarsson Company aclamat internacionalment. BLAM! és una increïble barreja de teatre físic, teatre narratiu, comèdia i acrobàcies, un espectacle visual que ha captivat el públic de països com Dinamarca, Noruega, Anglaterra, Suïssa, Corea del Sud o Nova Zelanda.

(Foto TV)
La companyia:

Kristján Ingimarsson Company, coneguda formalment com Neander i fundada l’any 1998, és una companyia de teatre físic que ha realitzat gires per tot el món sota la direcció artística de l’actor i director Kristján Ingimarsson. Les seves produccions mostren una expressió física il·limitada i una curiositat i capacitat d’inventiva sense precedents. 

BLAM! ha estat aclamat per públic i crítica i ha aconseguit omplir teatres internacionals com per exemple el Peakock Theatre de Londres o l’Edinburgh Fringe Festival, on va tenir molt èxit l’any 2013 i on ha tornat a ser programat en l’edició d’aquest any. BLAM! és més que un espectacle, és una cultura, un llenguatge propi, una perfomance sense paraules que ofereix una experiència plena d’acció, totalment imaginativa i absolutament innovadora.

Des de l’any 1998 la companyia ha produït BLAM! (2012), Fools Of The World Unite (2011), Big Wheel Café(2010), CREATURE (2008), The Savior (2007), My Head (amb Paolo Nani, 2006), Blow Job (2005), The Art of Dying (amb Paolo Nani, 2003), Poodle (2000) i Mike Attack (1998).

Podeu veure un Vídeo promocional des de aquest  ENLLAÇ


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More