dimarts, 20 d’octubre del 2015

El públic posa el preu a BLAM!

Dimarts 20  i dimecres 21 d'octubre el públic posa el preu a:
 BLAM! Hollywood es cola a l’oficina
Les funcions de dimarts 20 i dimecres 21 funcionaran a través del mètode de taquilla inversa
El cinema d’acció, aventures i arts marcials en directe a la Sala Barts
Última setmana improrrogable a Barcelona d’aquest magnífic espectacle,
només es podrà veure fins el diumenge 25 d'octubre,
que ofereix una increïble barreja de teatre físic, teatre narratiu, comèdia i acrobàcies 


La companyia danesa Kristján Ingimarsson Company s’acomiada de Barcelona el proper 25 d’octubre i ho fa convidant el públic de la ciutat a accedir de franc a les funcions de dimarts 20 i dimecres 21 de BLAM! Hollywood es cola a l’oficina. Les funcions de BLAM! a BARTS funcionaran aquests dos dies sota el precepte de taquilla inversa, és a dir, l'accés serà gratuït i l'assistent decidirà el preu després de veure la funció.

BLAM! és una increïble barreja de teatre físic, teatre narratiu, comèdia i acrobàcies, un espectacle visual que ha captivat el públic de països com Dinamarca, Noruega, Anglaterra, Suïssa, Corea del Sud o Nova Zelanda. Per escapar del seu avorrit horari laboral, quatre treballadors d’una oficina s’inventen un enginyós joc imaginari, BLAM!. La vida real desapareix i la oficina es converteix en un món habitat per extraterrestres, superherois, dolents de pel·lícula, efectes especials i sorpreses pròpies de les produccions més taquilleres de Hollywood. Amb parkour, acrobàcies impossibles i molta actitud, BLAM! fa viure una aventura desenfrenada a l’espectador. Una proposta imprescindible dels productors d’STOMP, el conegut espectacle de percussió i humor que ja ha girat per tot l’estat.

Kristján Ingimarsson Company, coneguda formalment com Neander i fundada l’any 1998, és una companyia de teatre físic que ha realitzat gires per tot el món sota la direcció artística de l’actor i directorKristján Ingimarsson. Les seves produccions mostren una expressió física il·limitada i una curiositat i capacitat d’inventiva sense precedents. BLAM! ha estat aclamat per públic i crítica i ha aconseguit omplir teatres internacionals com per exemple el Peakock Theatre de Londres o l’Edinburgh Fringe Festival, on va tenir molt èxit l’any 2013 i on ha tornat a ser programat en l’edició d’aquest any. BLAM! és més que un espectacle, és una cultura, un llenguatge propi, una perfomance sense paraules que ofereix una experiència plena d’acció, totalment imaginativa i absolutament innovadora.

Des de l’any 1998 la companyia ha produït BLAM! (2012), Fools Of The World Unite (2011), Big Wheel Café(2010), CREATURE (2008), The Savior (2007), My Head (amb Paolo Nani, 2006), Blow Job (2005), The Art of Dying (amb Paolo Nani, 2003), Poodle (2000) i Mike Attack (1998).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More