dimecres, 21 d’octubre del 2015

Noves incorporacions al cartell de Músiques Sensibles


Enric Verdaguer i Nick Mulvey s’incorporen al cartell del Músiques Sensibles

Enric Verdaguer se suma a Marion Harper, Namina, Cesck Freikas, Judit Nedderman, 
Sanjosex, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Miquel Vilella i Clams, 
 els noms escollits dins del panorama català.

Nick Mulvey, que tancarà el cicle amb el concert del 3 de desembre, 
i Alela Diane & Ryan Francesconi, les apostes internacionals de la programació

Enric Verdaguer i Nick Mulvey són les noves incorporacions del MÚSIQUES SENSIBLES. El públic del festival podrà escoltar el 6 de novembre els temes del primer disc del jove músic català, Enric Verdaguer, “Moonstruck” El cantautor britànic tancarà el cicle el 3 de desembre amb el concert de presentació a Barcelona del seu primer disc en solitari, “First Mind”.

Amb la intenció de vincular cultura i música, compromís i responsabilitat social i un espai de referència de la ciutat de Barcelona, i després de la bona acollida de les anteriors edicions, la tercera edició del cicle MÚSIQUES SENSIBLES torna al Foyer del Gran Teatre del Liceu. Novament s’aposta per donar a conèixer les veus emergents del panorama català, gaudir de noms ja consolidats i descobrir promeses de gran valor de la música actual.

Per arrencar, un concert molt especial:

MÚSIQUES SENSIBLES arrenca el 23 d’octubre amb la presentació del segon disc de Clams, una banda musical formada per una dotzena d’alumnes de la Coral de l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, del Guinardó, i diversos músics que formen part de bandes de l’escena musical independent barcelonina (Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon).

L’endemà, la cantant catalana amb arrels uruguaianes i angleses Marion Harper, obrirà el doble concert presentant-hi el seu nou treball, que arriba després de l’EP “Seasons”. Miquel Vilella, que fins ara ha publicat treballs sota el nom de The Mighty Fools, actuarà el mateix dia amb el seu darrer àlbum “Després del Món – Farewell, Dear Towerman”.

Després d’anys d’actuar en solitari pels escenaris amb les seves cançons, Namina ha escollit el MÚSIQUES SENSIBLES per presentar-hi el seu primer treball amb banda, “Orlando”, el 7 de novembre. Es tracta d’un doble concert onRenaldo&Clara tocaran per primera vegada davant del públic els temes del disc “Fruits del teu bosc”. Enric Verdaguer[23/10]; Pau Alabajos [5/11]; Anna Roig i l’ombre de ton chien [20/11]; Sanjosex [26/11] i Cesk Freixas [2/12], completen l’alineació de veus del país presents al cicle.

Alela Diane, musa del nou folk, l’aposta internacional:

Alela Diane ha compartit cartell amb Joanna Newsom, Iron And Wine, The Decemberists i Akron / Family. “About Farewell” (2013), és el seu darrer treballar discogràfic, fruit del seu propi segell, un treball carregat de cançons plenes de bellesa i eterna elegància. En la seva presentació en directe a Barcelona del 21 de novembre ve acompanyada del guitarrista Ryan Francesconi, originari de Portland i que també ha girat amb el violinista Mirabai Peart i ha col·laborat amb Joana Newsom. És una de les apostes internacionals del MÚSIQUES SENSIBLES, que enguany tanca el cantautor britànic Nick Mulvey.

Cultura i societat, els motors del projecte:

El 10% de la recaptació dels concerts es destina a diferents entitats que treballen en diversos camps de l’acció social. Aquestes entitats són: Associació Casal Infantil La Mina, Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord, Centre de Serveis Can Pedró, Petits Somriures i Baixem al Carrer . El criteri amb què s’escullen les entitats amb què col·laborem és el següent: que siguin poc conegudes per la societat en general i que estiguin ubicades a diverses poblacions de la perifèria de Barcelona i/o de Barcelona ciutat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More