dimecres, 14 d’octubre del 2015

Jesús Moncada al Almeria Teatre, en la seva triple programació


L’espectacle ocuparà la segona hora de l’Almeria Teatre, a partir del dijous 15 d'octubre,
commemorant la figura de l’escriptor JESÚS MONCADA 
amb l’obra “BIFURCACIÓ MONCADA”

El dia 15 d’octubre, a les 22:00 hores, l’ALMERIA TEATRE (c/. Sant Lluís, 64, Barcelona) estrenarà “BIFURCACIÓ MONCADA”, un espectacle que vol retre homenatge i record a l’escriptor de La Franja Jesús Moncada amb motiu del desè aniversari de la seva mort.

“BIFURCACIÓ MONCADA”, escrita per Jonay Roda Fèrez a partir dels relats de Moncada “El cafè de la Granota” i “Calaveres atònites”, neix de la coneixença d’un autor, la seva obra, la seva gent i el seu espai vital (Mequinensa i el barri de Gràcia de Barcelona), i també de la transcendència universal per les lletres catalanes i la memòria històrica d’un país.

Dirigit per Txell Roda i interpretat per Agustí Sanllehí i Núria Cuyàs, “BIFURCACIÓ MONCADA” és una estrena absoluta de l’Almeria Teatre i forma part d’un conjunt d’actes que tindran lloc al barri de Gràcia coordinats per Rosa Maria Moncada (germana de l’escriptor) i la citada Txell Roda, amb la participació de l’Ajuntament de Mequinensa i l’Ajuntament de Barcelona a través del Districte de Gràcia i les Biblioteques del Barri.

Així, diumenge, 18 d’octubre, a les 20:00 hores, l’Almeria Teatre acollirà la Taula Rodona “Transcendència de Moncada en la literatura d’un país des de La Fraja”, i els dies 7 i 8 de novembre hi haurà dues sessions de lectures dramatitzades de textos de Jesús Moncada a càrrec del grup Taller de Lectura de l’associació DONA i el grup La Garbinada de Mequinensa, i de l’obra pòstuma i inacabada “Dante, S.L.” a càrrec de l’actor Eduard Muntada.


Amb “MONCADA BIFURCACIÓ”, l’Almeria Teatre estrena aquesta setmana una triple programació iniciada per “¡AY, CARMELA!” a la primera hora a partir de demà dimecres i completada per "EL MOLINET MÀGIC, EL CONTE MUSICAL “EL ” els caps de setmana a partir d’aquest dissabte, 17 d’octubre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More