diumenge, 18 d’octubre del 2015

Olivia y Eugenio al Teatre Goya


Una sempre amable, radiant i propera Concha Velasco, junt amb Rodrigo Raimondi, van atendre als mitjans el dia de la presentació a la premsa de "Olivia y Eugenio", de Herbert Morote, amb la direcció de José Carlos Plaza.

"Olivia y Eugenio" és el primer espectacle teatral en què un actor amb síndrome de Down està en escena durant tot el muntatge. 

Dos són els actors que es reparteixen el paper d'Eugenio: 
Rodrigo Raimondi i Hugo Aritmendiz.

Més de 60.000 espectador ja han gaudit d'aquest espectacle, estrenat al Teatro Principal de Zaragoza, el 26 de setembre de 2014, posteriorment es va presentar al Teatro Bellas Artes de Madrid.

Després va iniciar una gira que l'ha portar a ser representat en altres 37 poblacions, on ha assolit un gran èxit de crítica i públic.

"Olivia y Eugenio" es podrà veure al Teatre Goya fins el 15 de novembre

Rodrigo Raimondi és un clar exponent del que persones amb el síndrome de Down poden arribar a desenvolupar. Rodrigo va explicar que juga a basquet, que és campió de natació, en la seva categoria, i que també va a una escola especial de teatre, que li encanten els musicals i que ja a participat en els muntatges de Grease (fent el paper de John Travolta), West Side Story (en el paper de Tony), Mamma Mia...

Sinopsi

Concha Velasco i Rodrigo Raimondi  (Foto TV)
Mare i fill s'enfronten a una situació extrema on es qüestionen els valors que sorgeixen en temps de crisi. 

La tragèdia s’acosta, sense remei, a Olivia, qui rememora la seva vida tot passant comptes d’una manera sincera amb el seu marit, la mare, les amistats, els metges i amb tots aquells que presumeixen de ser normals, com ara polítics, professionals i esportistes d’èxit. Sobre aquests, Olivia es planteja si són més normals que el seu fill Eugenio, un jove amb síndrome de Down. 

Concha Velasco i Rodrigo Raimondi  (Foto TV)
Finalment, qui és normal en aquesta vida?

És una obra actual dins del marc de la corrupció política, terrorisme, alcoholisme juvenil, inseguretat ciutadana, de la que se'n desprèn una altra pregunta, ¿qui és realment feliç, una persona que sembla tenir èxit o un jove com l'Eugenio?

Concha Velasco i Hugo Aritmendiz

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More