dijous, 29 d’octubre del 2015

Nou espectacle del Mag Jordi Pota

Jordi Pota presenta l'espectacle de Teatre-Màgia
 'Magicomic, l'antiestrès'

A partir de l'1 de novembre tots els diumenges, 
a les 17 hores, al Teatreneu.

Magicomic, l'antiestrès és el nou espectacle de l'actor, humorista, clown i mag Jordi Pota. Durant els últims 6 anys, l'artista ha estat investigant com millorar i desenvolupar el format Teatre-Màgia, una fusió molt poc explotada a les sales de Catalunya, i ara presenta al Teatreneu de Barcelona una nova proposta escènica.

Qui mai no ha estat estressat? La feina, els cotxes, el mòbil, la gent, entre un infinit d’altres factors, ens fan patir estrès. Psicòlegs i metges asseguren que si no es controla, aquest símptoma pot provocar molèsties físiques i psicològiques i l’han denominada la malaltia del segle XXI.

Arran del context actual, on la paraula "estrès" s'ha convertit en el comú denominador de les nostres vides, l’actor, mag, clown, humorista, i també auxiliar d'infermeria, Jordi Pota presenta aquest espectacle que pretén fer riure i desconnectar a l’espectador amb màgia, ironia i humor.

Després de l'èxit de I per què no? i del seu últim espectacle de teatre-màgia Les Tres Cares, amb 16 mesos consecutius al Teatreneu de Barcelona, l'actor presenta a l'escena teatral gracienca un espectacle on els espectadors podran desestressar-se del seu dia a dia.

Sinopsi:
A la consulta màgica del Dr. Mag Pota hem descobert la cura de l'estrès! Una poció natural que cura tots els mals i equilibra cos i ment. No, no és una droga, és del tot legal i sa.

Cada joc de màgia és una teràpia. Traurem els aliments de la dieta que provoquen estrès, explicarem les rutines del dia a dia per millorar l'ansietat, activarem el cos i desconnectarem la ment, i tot a través de la màgia, amb molt d'humor i ironia.

Jordi Pota interpretarà al doctor Mag Pota i al seu fidel ajudant Ficant que a través de la màgia, l'humor i la ironia ens explicaran totes les proves que han realitzat per trobar el millor remei per a l'estrès.

Voleu riure? Voleu il·lusionar-vos? Voleu desconnectar? I voleu aprendre sobre la malaltia del Segle XXI i com combatre-la? Aquest és el vostre espectacle!!

El polifacètic artista té tan sols 25 anys. Però tot i ser tan jove ja acumula una llarga llista d’experiències i formacions al seu complet currículum. Primer va començar amb la sanitat i es va formar i treballar com auxiliar d’infermeria. En el món artístic, ha treballat amb noms tan coneguts el Màgic Andreu o Juan Tamariz, amb el qual es va estar formant a Madrid. A més, ha acabat un curs ofert per la companyia El Terrat i encara que sembli impossible també ha tingut temps d’acabar els quatre anys de formació de l’Institut del Teatre.

'MAGICOMIC, L’ANTIESTRÈS'
A partir de l'1 de novembre al Teatreneu (c/Terol, 26. Barcelona).
Estrena oficial el 8 de novembre (prèvies: 1 de novembre).
Diumenges, 17 hores.

Podeu veure un vídeo promocional des de aquest  ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More