dimecres, 28 d’octubre del 2015

Patufet, el Musical, al Teatre Coliseum


'PATUFET, EL MUSICAL' 
ARRIBA AL TEATRE COLISEUM, A PARTIR DEL 31 D'OCTUBRE

Una nova versió dirigida a tots els públics, 
"especialment recomanat  per a menors de 99 anys".

Els creadors d'aquesta nova proposta són Ferran González i Joan Miquel Pérez,  dos dels nous autors de grans èxits musicals com ‘Merda d’artista’ o ‘Pegados, el musical’ i està dirigida per Alicia Serrat.

A partir del dissabte 31 d’octubre, es podrà veure a l'escenari del Teatre Coliseum l'obra PATUFET, El Musical, un espectacle familiar que revisa el conte més popular entre els infants i pares de Catalunya.

Imatge de la presentació als mitjans, amb en Patufet i el personatge de la Marieta,
i com a fondo, un del preciosos efectes visuals   (Fotos TV)
Aquesta versió jove i moderna; be ens diuen que més que versió és una reinvenció del famós conte, amb més personatges i continguts, música, i molts efectes visuals; està interpretada per:
Aina Quiñonez (Los Miserables) i Aina Ros,  Pol Nubiala (Boig per tu), Pau Doz (Grease), 
Xènia Reguant (Pegados, el musical), Jofre Borras i Miquel Malirach (Mali Vanilli).

En aquest espectacle el petit heroi es troba en un món contemporani on correrà tot tipus d’aventures acompanyat per una banda sonora excepcional, per projeccions audiovisuals en semi 3D que il·lustraran els paisatges per on transcorre la història.

Tot de la mà de nous amics: Marieta, molt delicada ella; la Tecla (d’ordinador…), llesta i eixerida, i en Click (de Playmobil), malhumorat, pessimista i rondinaire.

Una nova proposta amb una història intel·ligent que diverteixi al públic més petit, però que també aconsegueixi una reflexió en els adults.

Anexa afronta per primera vegada en els seus 38 anys de trajectòria la producció d’un musical de perfil familiar amb aquesta versió de PATUFET, El Musical.

Horaris:  Dissabtes a les 16h.  i  diumenges a les 12h.  i  16.30h.  fins el 24 de gener de 2016



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More