dilluns, 19 d’octubre del 2015

FiraTàrrega obre periode recepció propostes artistiques pel 2016


FiraTàrrega 2016 obre el període per a la recepció de propostes artístiques

Les companyies professionals interessades poden enviar les seves propostes per participar 
a la Programació Oficial de FiraTàrrega 2016, els Laboratoris de Creació i les Residències Creatives

FiraTàrrega celebrarà la seva propera edició del 8 a l’11 de setembre de 2016. 
Està oberta la convocatòria de propostes artístiques que ajudaran 
a conformar l’oferta escènica que podrà veure’s a Tàrrega l'any que ve.

Participació en el Programa Oficial:

Les companyies professionals interessades a presentar una proposta de participació a la Programació Oficial de FiraTàrrega 2016 poden enviar-la entre el 15 d'octubre i el 15 de gener de 2016. 

Vegeu indicacions específiques a www.firatarrega.cat>> artistes >> com participar

Participació en els Laboratoris de Creació:

Els Laboratoris de Creació són una convocatòria anual que realitza FiraTàrrega amb l'objectiu de fomentar la producció d'espectacles de carrer, de site específic i de sala.

Aquesta iniciativa està destinada a nous artistes, talents emergents o professionals amb experiència que encetin un projecte empresarial, i que estiguin interessats en la producció d'espectacles per a un escenari urbà. S'adreça a companyies, artistes o creadors amb residència administrativa a Catalunya.

Se seleccionaran un màxim de 3 laboratoris que tindran un ajut de 3.000 euros cadascun i disposaran d'un estand 2x2 m a La Llotja de FiraTàrrega per a la promoció del seu espectacle.

En l’edició del 2016, FiraTàrrega vol acompanyar projectes que incorporin l’espectador dins l’espai públic de manera activa més enllà de les adaptacions de sala a carrer. L’espai urbà, per tant, s’entén com a element viu que dialogui de manera directa amb el públic i l’artista.

FiraTàrrega posa a disposició de les companyies les seves infraestructures per tal que puguin materialitzar les seves creacions en les millors condicions, gaudir d'assessorament i d'un suport logístic, tècnic i promocional.

Les companyies professionals interessades a dur a terme un Laboratori a Tàrrega poden enviar la documentació pertinent entre el 15 d'octubre i el 15 de desembre de 2015. . 

Vegeu indicacions específiques a www.firatarrega.cat>> artistes >> com participar

Participació a les Residències Creatives a Tàrrega:

A través de les Residències Creatives FiraTàrrega posa a disposició de les companyies les seves infraestructures per tal que puguin materialitzar les seves creacions en les millors condicions, gaudir d'assessorament i d'un suport logístic, tècnic i promocional.

Les companyies professionals interessades a dur a terme una Residència a Tàrrega poden enviar la documentació entre el 15 d'octubre i el 15 de desembre de 2015. . 

Vegeu indicacions específiques a www.firatarrega.cat>> artistes >> com participar

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l'actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

Més informació al web de FiraTàrrega i al telèfon 973 310 854.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More