dijous, 1 d’octubre del 2015

Escenas de la vida conyugal, al Teatre Tívoli

ESCENAS DE LA VIDA CONYUGAL

D'INGMAR BERGMAN. 
DIRECCIÓ: NORMA ALEANDRO
AL TEATRE TÍVOLI  ·  01/10/2015 - 18/10/2015
Escenas de la vida conyugal, amb Ricardo Darín i Érica Rivas

arrenca a Barcelona la seva gira espanyola.

El muntatge, dirigit per Norma Aleandro (El hijo de la novia), viatjarà després a Madrid i València

Un autèntic esdeveniment teatral a l'Argentina, on més 150.000 espectadors ja l’han pogut veure

La comèdia dramàtica d'Ingmar Bergman que va canviar per sempre el concepte 'matrimoni'

Després de l'èxit de la pel·lícula Relatos Salvajes, Ricardo Darín i Érica Rivas treballen junts de nou en Escenes de la vida conyugal, un autèntic esdeveniment teatral a Argentina que ja han pogut gaudir més de 150.000 espectadors. 

Sinopsi:
Juan i Mariana relaten al públic una seqüència d'escenes que té a veure amb el seu matrimoni i la relació que mantenen després del seu divorci. En un àmbit atemporal i sense referències concretes a cap època, s’impliquen en un joc en què alternativament són actors i personatges, traspassant la quarta paret i fent còmplices als espectadors, que inevitablement es veuen reflectits en moltes de les situacions.-

El muntatge es podrà veure de l'1 al 18 d'octubre al Teatre Tívoli de Barcelona, ​​del 21 d'octubre al 15 de novembre a la sala Roja dels Teatros del Canal de Madrid i del 18 de novembre al 6 de desembre al teatre Olympia de València.

Norma Aleandro – que va interpretar el 1992 aquesta obra al costat d'Alfredo Alcón - és ara l'encarregada de dirigir a Darín i Rivas en una brillant comèdia d'Ingmar Bergman que va canviar per sempre el concepte "matrimoni". El mateix Bergman va adaptar al teatre la seva pròpia pel·lícula, amb la qual va obtenir, entre altres guardons, el Globus d'Or a la Millor Pel·lícula Estrangera.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More