diumenge, 1 de febrer del 2015

Amarcord, Concert al Teatre Coliseum

Un grup vocal amb moltes coses a dir 

Oferiran un concert el diumenge 22 de febrer al Teatre Coliseum.
"AMARCORDing"
Concert-espectacle on també el públic hi participarà d’una manera o altra:
 “Fes AMARCORDing” 

AMARCORD neix al si de MEMORY, Escola de Dansa, Teatre i Musical, amb la voluntat de crear un projecte diferent i alternatiu als cors convencionals.

És un dels grups revelació de la segona temporada del concurs televisiu de TV3 “Oh Happy Day”. Un cor modern a quatre veus que fusiona al mateix nivell el cant, la dansa i la interpretació creant una festa pels sentits que comparteix amb l'espectador a cada actuació. Ha destacat per la seva versatilitat a l'hora d'afrontar qualsevol estil musical, ja sigui Pop, Rock, cançó tradicional o d'autor, ja sigui amb base musical o a cappella, explotant al màxim la seva tècnica vocal i unes coreografies plenes de força i vitalitat. 

D'ells s'ha dit que ofereixen espectacle cada cop que pugen a l'escenari sigui quina sigui la cançó o l'estil musical. Que gaudeixen i fan gaudir a l'espectador. Que fan fàcils els arranjaments més complexes a través d'una gran netedat en l'execució. Que fan bellesa natural en estat pur. Que tenen un control absolut tècnic vocal i musical.
Han aconseguit crear un segell propi que els diferencia i els fa ser únics, amb l'ús intel·ligent de les dinàmiques musicals, efectes vocals i compenetració dels colors de la veu, sense renunciar a la coreografia i la interpretació.

Amarcord té en cada cantant una gran veu solista i tots ells alhora són també una sola veu. AMARCORD arrisca i treballa amb passió i rigor per oferir un gran espectacle. Amb humiltat i molt esforç. Aquest és el secret del seu èxit.

Els seus membres:  FRANCESC ABRIL,  MIKI ALÓS,  LAURA BACARIA,  
MAR CASTIÑEIRA.  PATRICIA CONSTANTÍ,  IRIS DI CASSI,  JÚLIA DIAZ,  
ANA EXTREMERA,  MARC FABREGAT,  MARC LLUÍS FERNÁNDEZ,  
LAURA G. BALLBÉ,  MÒNICA LLURBA,  LAURA MANCHÓN,  LOURDES PERERAELS 




MARC SAMBOLA,  el seu director. Compositor, arranjador, guitarrista i director musical s’ha format al Conservatori Professional de Música de Badalona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC).

Com a compositor cal destacar El projecte dels bojos, una utopia musical (La Barni Teatre), Tom Sawyer Detectiu (Lazzigags Produccions); els micromusicals Si quieres dulce no pidas calamares i Campamentos (Microteatro/Minitea3); banda sonora del documental Project Rwanda, el llargmetratge Marhaba (BOALA Films), banda sonora de les sèries Xadom i Tramaran anar a Mart (Atzucac Films) i en el projecte Nus al costat de Mariona Castillo. 

També ha arranjat música per als espectacles Asufre (dei Furbi de Gemma Beltran), Ojos Verdes i Le llaman copla (La Barni Teatre) i en el treball discogràfic Punto de Rocío amb Daniel Anglès. Com a director musical ha treballat en els espectacles Ojos Verdes, El projecte dels bojos, i Le llaman copla (La Barni Teatre), Midsummer, A play with songs (Tantarantana Teatre, Albena Produccions i Tanttaka Teatroa), Tow Sawyer Detectiu (Lazzigags Produccions), Si quieres dulces no pidas calamares i Campamentos (Microteatro/Minitea3).

Nominat com a millor director musical als Premios Teatro Musical de Madrid per Ojos Verdes, Miguel de Molina in memoriam l’any 2010. Candidat a la millor banda sonora als Premis Gaudí pel llargmetratge Marhaba. Actualment també és professor de les matèries de llenguatge musical i repertori i interpretació de cançons a MEMORY.

El concert del dia 22 es dividirà en quatre blocs:

1r. bloc.”OHD”. OBERTURA.
Recorregut per algunes de les cançons del programa “Oh Happy Day”, que han fet popular els AMARCORD i que els van portar fins a la Gran Final. Aquest bloc està compost per alguns dels temes més aplaudits pel públic i que han obtingut més ressò a les xarxes socials.

2n. bloc. “AMB EL COR”. INTIMITAT.
Perque AMARCORD té una història abans d'entrar al concurs. En aquest nou bloc, els temes que els van atorgar l'experiència per superar el càsting de “Oh Happy Day”; acompanyats per la delicada sonoritat del piano i la guitarra en directe. 

3è. bloc. “MOMENT FREAK”. REMEMBERING. 
En aquest tercer bloc es cercarà la complicitat amb el públic i la seva participació, evocant cançons que van ser molt populars als anys 60, però que a dia d'avui han transcendit qualsevol barrera genaracional. Els més grans i els més joves podran ser partíceps en tot moment. Tot plegat amb una gran dosi de sentit de l’humor. 

4rt. bloc. “OHD”. TANCAMENT.
Reprendran el fil de "OHD" amb més temes que han popularitzat als AMARCORD, arribant així al clímax del concert amb les cançons més virtuoses i potents del programa i donant el punt i final de l'espectacle.


 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More