dimecres, 11 de febrer del 2015

"Cloaca" al Versus


"CLOACA" de Maria Goos, en adaptació de Roger Pera i direcció d'Oscar Molina
Música: Malacara & Wilson Band
al Versus Teatre, a partir del 16 de febrer


Intèrprets: Xavi Casan, Miquel Sitjar, Ramón Godino, Pep Papell, Konstantina Titkova

“CLOACA” tracta sobre l’amistat de quatre homes adults i el que encara tenen en comú entre ells quan la vida i els compromisos assumits suposen un obstacle al vincle que els uneix.

Una reflexió de com el pas del temps pot fer-nos perdre l’esperança i il•lusió i aquells somnis de joventut amb un futur prometedor. 

Una crítica de com la recerca constant d’èxit, diners i poder poden arribar a perjudicar tant la salut i l’estat emocional com les relacions d’un mateix amb la societat. Emmarcada en un context de corrupció actual 

“Cloaca” fa una reflexió amb humor sobre la societat que ens envolta, partint d’un cercle tan proper com és l’amistat però extrapolable a qualsevol àmbit. “Cloaca” no és solament una expressió amb la qual aquest grup d’amics es saluden, és una fita que fa referència a tot el que rebutgem i allò del que hauríem de desprendre’ns. Una metàfora ocurrent, amb tocs de comèdia surrealista i drama quotidià, un text que provoca la reflexió com plorar del riure, una obra fresca i divertida ideal per superar la dura realitat del dia a dia. 

Sinopsis: 
Pieter (Xavi Casan) és un funcionari públic de l’àrea cultural amb vint-i-dos anys de servei que viu una vida solitària i que el seu plaer principal és col·leccionar pintures descartades pels museus que gestiona el Ministeri. El conflicte es desencadena quan rep per sorpresa una trucada telefònica que li informa que aquestes pintures han adquirit un inesperat valor i ha de retornar-les. Pieter, que entra en crisi, rep en aquest moment la visita desesperada de Jan (Ramón Godino), un polític ambiciós permanentment a l’espera d’un càrrec superior i amb un matrimoni que va a la deriva; Jan, en informar-se del problema del seu amic Pieter, genera una trobada amb Tom (Miquel Sitjar), un advocat desequilibrat per la seva suposada superada drogoaddicció, perquè s’encarregui del cas. El quartet es completa amb Marteen (Pep Papell), un arrogant director teatral d’avantguarda que es convertirà en el punt discordant del grup. Per acabar-ho d’arrodonir, la visita d’una noia (Konstantina Titkova) els obligarà a replantejar-se les directrius de les seves vides, que marquen un abans i un després en la història


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More