diumenge, 1 de febrer del 2015

Al febrer, activitats familiars al Poble Espanyol



Al febrer, Festa de Carnestoltes i noves activitats familiars al Poble Espanyol


El diumenge 15 de febrer tindrà lloc al recinte de Montjuïc una gran festa de Carnestoltes amb una llarga llista d’activitats per a tota la família: rua, concurs de disfresses, castells inflables, pintacares, gimcana, espectacle familiar i diversos tallers

La programació familiar dels diumenges al matí consistirà el proper mes de febrer en un concert teatralitzat que porta per títol Acluca els ulls i un divertit taller de màscares.

 El Poble Espanyol renova a partir de l’1 de febrer la seva programació familiar dels diumenges i incorpora, a més, la Festa de Carnestoltes, que tindrà lloc el 15 de febrer.

Durant aquesta jornada festiva, petits i grans podran gaudir d’una llarga llista d’activitats entre les 10:30h i les 17h. Un taller d’elaboració de màscares, pintacares, concurs de disfresses, taller de xocolata, bagul de les disfresses, castells inflables, gimcana familiar, espai artístic “Dibuixa i pinta”, un espectacle familiar i l’actuació dels Tabalers del Poble Sec. L’entrada a la Festa de Carnestoltes tindrà unpreu especial de 5€ i els menors de 12 anys i adults disfressats entraran gratuïtament (l’espectacle familiar tindrà un suplement de 3€ per persona. Aforament limitat). 

Concert participatiu i taller de màscares

Però la festa de Carnestoltes no és l’única proposta familiar del Poble Espanyol pel proper febrer. Els diumenges d’aquest mes arriba al teatre del recinte un espectacle que és en realitat un concert teatralitzat. Acluca els ulls, de la companyia Parpelles, és una proposta dirigida especialment a nens d’entre 4 i 10 anys en la qual músics i actors expliquen un conte: el meravellós viatge de la Violeta i en Parpelles. Un viatge que desperta les emocions i tots els sentits i que farà que els espectadors participin creant sons a partir d’instruments i objectes quotidians. L’espectacle, de 50 minuts de durada, es podrà veure tots els diumenges de febrer a les 12:30h.

I abans de seure al teatre, nens i adults podran aprendre a fer una divertida màscara amb les seves pròpies mans. El taller es farà també els diumenges entre les 10:30h i les 12h (entrada permesa fins les 11:30h). L’accés al taller està inclòs amb l’entrada a l’espectacle familiar (adults 13€, nens majors de 4 anys 7€), que també inclou l’accés a tot el Poble Espanyol. L’espectacle i el taller dels diumenges són tenen l’aforament limitat.

Més informació a www.poble-espanyol.com



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More