divendres, 27 de febrer del 2015

Cançons inesperades al Goya


Cançons inesperades
al Teatre Goya, del 5 al 8 de març de 2015

Amb Daniel Anglès i Miquel Tejada
es presenten sense filtres: veu i piano. I el poder de la música.

Improvisat, instintiu, intuïtiu… inesperat. Aquesta és l’essència fonamental d’aquest concert. Una estona compartida al voltant del piano, passant per diferents estils, i dedicant una especial atenció al teatre musical. Cançons que porten a sentiments. Sentiments que porten a cançons. La cançó canvia el que sento? El que sento, canvia la cançó?

Daniel Anglès i Miquel Tejada arriben el 5 de març al Teatre Goya on faran "Cançons Inesperades" només fins el dia 8. Seran quatre úniques funcions d'un espectacle que va néixer en una viatge a Nova York on els artistes van anar per estudiar i viure els grans musicals de Broadway. "Cançons Inesperades" és en part un concert d'èxits de musicals però també cantaran altres temes significatius per a ells. Anglès destaca que “Canto coses de musicals, però també algun altre estil. Hi ha alguna cançó que fa temps que m'acompanya, però la majoria serà material nou que mai he cantat en públic”.

"Cançons inesperades" va ser un gran èxit al Círcol Maldà, on es va presentar aquest passat gener, exhaurint totes les localitats de forma anticipada. Ara, el Teatre Goya, recupera aquest espectacle per a totes aquelles persones que no van poder veure'l i vulguin gaudir d'un espectacle únic i irrepetible.

Podeu veure un petit tast de l'espectacle des de aquest  ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More