diumenge, 8 de febrer del 2015

Programació doble al Teatre del Raval



Doble programació al Teatre del Raval

Continua l'èxit de "LA MONYOS":

Sinopsi:
Barcelona 1910. La Lola es passeja feliç i somrient per la Rambla de les Flors. Tothom la saluda, tothom la coneix. Li demanen que canti una cançó o que reciti un poema i ella sempre complau la gent. És tan coneguda que fins i tot s’ha fet popular una dita entre la gent de la ciutat: “ets més famós que la Monyos”. Així la coneix tothom. La Lolita és la Monyos.

Però quan arriba a casa, quan es tanca a la seva habitació del carrer de la Cadena del Raval, el seu passat se li tira al damunt. Els fantasmes l’envolten i la torturen constantment. Ja no somriu. La seva aparent felicitat s’esvaeix i sorgeix una dona turmentada i embogida pel dolor i la culpa. El dolor d’una mare que ha perdut el més preuat: la seva petita filla.

Un musical de la Barcelona més tendra, dels seus carrers i dels ciutadans que han fet del territori una gran ciutat. La Barcelona què és de tots.

Repartiment:
Teresa de la Torre: La Monyos,  Itziar González: Lolita,  Oscar Mas: Lluis,  Cristina Murillo: Paquita, David Mauricio: Andreu,  Helena Jara: Dona,  Agustí Gonzàlez Salvador: Home

Horaris: dijous: 19h, divendres i dissabtes: 20.30h, diumenges: 18h

Compartirà espai amb 3 noves produccions:
3, 2, 1 IMPRO!  *   DETECTIVES MARTÍNEZ   *   SOLTERO A LOS  30


  •  3,2,1 IMPRO!  Divendres 13, 20 i 27 de febrer i 6 i 13 de març, a les 23h.
Sinopsi:
Tu propones y Nosotros improvisamos… Un espectáculo de humor dedicado al mundo del celuloide, donde el público es el guionista y pedirá en todo momento lo que quiere ver.

3,2,1 Impro! Jugaremos con todos los géneros cinematográficos, los actores “improvisadores” que nunca sabrán lo que tienen que hacer, crearán mini películas a medida al gusto del espectador. Cada sesión es única e irrepetible!!!

Intèrprets: Super Emmy, Toni Taku, Victor Virtuoso, Karla con K, El Gran Jaumet, Marta Tornado
Direcció:  Jaume Navarro
Una producció de:  Cia Impro Acatomba


  •   DETECTIVES MARTÍNEZ. Dissabtes 14, 21 i 28 de febrer i 7 i 14 de març, a les 23h..
Sinopsi:
Una comèdia musical, amb la veu en off d’en Berto Romero.

Hi ha un assassí ‘suelto’, i no ens referim a que es passi el dia anant al lavabo… La por es pot palpar als carrers i elsDetectius Martínez no descansaran fins a resoldre el cas.

Amb la veu en off d’en Berto Romero i les col·laboracions estelars d’en Toni Nievas, Loulogio i Enzo Vizcaino, Los Martínez presenten un nou espectacle inspirat en el món de la novel·la negra. Un musical, un espectacle d’humor, un thriller o una història d’amor? És igual! El més important és caçar a l’assassí. Una moguda!

Repartiment:  Álex Martínez, Alfonso Martínez, Joan Berenguer


  •  SOLTERO A LOS 30.  Diumenges 15 i 22 de febrer i 1, 8 i 15 de març, a les 20.30h.
Sinopsi:
Andreu Casanova presenta: "Soltero a los 30", un show rápido, directo y mordaz; donde, con muchas dosis de ironía, desgrana su visión de los 30 y se pregunta si es mejor tener pareja o seguir soltero; eso sí, con el permiso de la entrañable Maruchi, una asistenta del hogar que dará más de un quebradero de cabeza a Andreu durante la función.

Casanova es uno de los humoristas con más proyección en el panorama nacional; después de más de tres años consecutivos en cartelera y tras pasar por la Sala Muntaner, Teatreneu, Alexandra Teatre ahora aterriza en el Teatro del Raval dispuesto a sacudir los cimientos del humor.

Intèrprets: Andreu Casanova i Rocío Gutierrez

Per a més informació, podeu consultar el seu web:  www.teatredelraval.com,
Compra d'entrades dels espectacles: www.ticketea.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More