dilluns, 9 de febrer del 2015

Invitacions per Animals de companyia

Us volem oferir INVITACIONS dobles per 
"ANIMALS DE COMPANYIA"
al Club Capitol, per dimecres 11 de febrer a les 20h. (*)

Els interessats ens heu d'enviar un mail a:
amb les dades personals per a confirmar-vos la reserva.

(*) Les invitacions s'aniran adjudicant per ordre de petició, fins a exhaurir la promoció.



“Animals de Companyia”, a la Sala 2 del Club Capitol.

Després de més d’un any de fer funcions per cases de tot Catalunya i d’haver-se estrenat a El Salvador, Santo Domingo, Guatemala i Mèxic, "Animals de Companyia" -el primer text dramàtic de l’actriu i poeta Estel Solé- s’ha instal·la't a la Sala 2 del Club Capitol, amb noves incorporacions..

Repartiment:  Eduard Buch,  Jacob Torres,  Mercè Martínez,  Míriam Tortosa  i  Martina Tressera

L’èxit d’aquesta comèdia ha començat des de baix: s’ha representat a més de 70 domicilis particulars de Catalunya, en una aposta personal de Solé per crear el seu propi públic i apropar el teatre a la gent. Animals de Companyia ha estat un autèntic fenomen boca-orella que ha dut als menjadors privats un sopar d’amics que qüestiona els valors de l’amistat. És un retrat generacional però, sorprenentment ha emocionat al públic de totes les edats.

En un context de recessió, el teatre surt a buscar els seus propis vehicles de distribució en una experiència imaginativa en què l’autor es transforma en productor i promotor per tirar endavant un projecte d’emprenedoria artística.

Un projecte col·lectiu

Animals de Companyia és una comèdia amarga que l’Estel Solé va escriure després de treballar durant dos mesos amb els actors que formarien el repartiment. En destaquen la quotidianitat de les situacions i els diàlegs àgils, frescos, divertits i punyents que fins ara han atrapat el públic assistent.

Sinopsi:

Una colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan un dels amics confessi un secret inesperat. Acabaran sortint els draps bruts de tots els personatges que mostraran el pitjor de cadascú. 

En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte el valor de l’amistat i el de la sinceritat. Els egos i les enveges col·lidiran les unes amb les altres; és la constatació que la solitud i la necessitat d’afecte ens porta a tots a convertir-nos en animals de companyia.

Distribució: Bito i Vania Produccions

Venda d'entrades:  http://bit.ly/15lVbII

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More