dimecres, 4 de febrer del 2015

Una obra de teatre portada al cinema

EL VIRUS DE LA POR, adaptació de l'obra El principi d'Arquimedes

ELS FILMS DE LA RAMBLA i TELEVISIÓ DE CATALUNYA anuncien que avui dimecres s'inicia a Barcelona el rodatge d’EL VIRUS DE LA POR, la nova pel·lícula de Ventura Pons, adaptació de l’obra teatral, estrenada a la Sala Beckett de la nostra ciutat dins la temporada del Grec de 2012 i que està aconseguint un importantíssim èxit internacional, El principi d’Arquimedes de Josep Maria Miró i Coromina. El guió el signen conjuntament el propi director i l’autor del text teatral.

A EL VIRUS DE LA POR, s’explica com, el dia que el grup infantil de natació d’un poliesportiu municipal comencen a nedar sense cinturó, s’acusa a un dels monitors, de fer un petó a un dels nens. Els pares ho viuen amb inquietud i preocupació. Les versions sobre el petó no coincideixen i tot plegat fa sortir a superfície sospites, dubtes i temors. Es tracta d’un gest de tendresa per a calmar un nen espantat o hi havia algun altre tipus d’intenció? EL VIRUS DE LA POR obre interrogants sobre els temors contemporanis, les relacions humanes, els prejudicis i la confiança.

Els protagonistes són els mateixos actors que la van estrenar, Roser Batalla, Rubèn d’Eguia, Albert Ausellé i Santi Ricart als que s’hi afegeix un nou personatge encarnat per Diana Gòmez. 

Produïda pel propi Ventura Pons per a ELS FILMS DE LA RAMBLA i la productora delegada Elisa Plaza per a TELEVISIÓ DE CATALUNYA, Andalucia Vila San Juan es responsabilitza de la fotografia en HD, Marc Farreras del muntatge i Maite Fontanet n’és la directora de producció. El rodatge es prolongarà durant tres setmanes.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More