divendres, 27 de febrer del 2015

VerdCel al BarnaSants



VerdCel presenta el disc Òrbites. Poetes i cançons, enregistrat fa un any al BarnaSants

Avui, 27 de febrer, la formació presenta oficialment al Centre Cultural Albareda el disc enregistrat en la darrera edició del BarnaSants. La proposta inclou poemes musicats d’Espriu, Ausiàs March i versions de Raimon, Pi de la Serra i Joan Pau Giné

El proper 28 de març, presenta Del cor a les mans, espectacle dedicat a la figura de l’Ovidi Montllor

El grup d’Alcoi VerdCel presenta avui dins del marc del BarnaSants el seu primer disc en directe, Òrbites. Poetes i cançons. L’àlbum forma part de la col·lecció BarnaSants i és el concert que es va enregistrar ara fa un any al festival dins del marc del festival a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet. El recital va formar part de la celebració dels 15 anys de la formació i els 10 de l’edició del seu primer disc, i s’ha convertit així en el primer disc en directe de VerdCel.

El resultat és un àlbum que es va basa en poemes cantats i en la cançó que amaga la poesia. Cada cançó és una òrbita, que es crea al voltant de textos d’Espriu, Ausiàs March, de melodies i cançons de Raimon,d’Ovidi Montllor, de Pi de la Serra i Joan Pau Giné, referents ineludibles de la banda. A més a més, l’àlbum compta amb un bon grapat de melodies de collita pròpia. 

I a més a més, l’Ovidi

El proper 28 de març la banda liderada per Alfons Olmo retrà el seu particular homenatge a Ovidi Montllor, en el seu espectacle Del cor a les mans. La Pallissa de l’Era del Senyor (Altafulla) acollirà aquest espectacle tan especial en què els d’Alcoi homenatgen el seu compatriota i referent.

I és que reviure l’Ovidi, des d'un bressol i origen comuns – Alcoi i la Cançó –, és una constant en el camí d'Alfons Olmo. L’ànima de VerdCel proposa una percepció més present del seu gran mestre, subratllant una connexió incontestable dels seus versos i cançons amb el moment actual, i la força i la vitalitat que desprenen, encara, 20 anys després de la seva mort. VerdCel ja va fer un primer espectacle íntegre centrat en la figura d'Ovidi, Des d'hom fins el món, i algunes versions els han acompanyat al llarg dels darrers anys.

La banda acaba d’estrenar nou videoclip, Tenim els dies, un tema que forma part del seu darrer disc d’estudi, Argilaga. Es pot visualitzar aquí: https://www.youtube.com/watch?v=v4QMOcF5BGc

Més informació: http://www.verdcel.com/





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More