dijous, 19 de febrer del 2015

Les Tres Cares, de Jordi Pota


Jordi Pota presenta l'espectacle de Teatre-Màgia 'Les Tres Cares'

En aquesta obra, l’actor, juntament amb Jordi Vilà i Marçal Bayona, ha creat un espectacle de Teatre-Màgia inspirat en el relat de Dr. Jekyll i Mr Hyde. Aquesta nova proposta és molt teatral i innovadora i ja ha cridat l’atenció de molts famosos com Ramon Pellicer, Quim Masferrer, Albert Om, Javier Coronas, Elisenda Camps, entre d’altres, que han col·laborat a elaborar el vídeo promocional. 

El podeu veure en aquest  ENLLAÇ:

· Inspirada en el relat de 'Dr. Jekyll i Mr Hyde', l'obra explora el diàleg entre aquestes dues arts amb un trio de personatges plens d'humor.

· A partir de l'1 de març tots els diumenges, a les 20 hores, i a partir del dia 14 els dissabtes , a les 22 hores.

Les Tres Cares és el nou espectacle del polifacètic humorista, clown i mag Jordi Pota. Durant els últims 6 anys, l'artista ha estat investigant com millorar i desenvolupar el format Teatre-Màgia, una fusió molt poc explotada a les sales de Catalunya, i ara presenta al Teatreneu de Barcelona una nova proposta en forma de monòleg humorístic. Inspirat en el relat de Dr. Jekyll i Mr Hyde, l'espectacle explora el diàleg entre teatre i màgia amb un trio de personatges plens d'humor.

Creat i dirigit conjuntament amb en Jordi Vilà i en Marçal Bayona, l'actor ens parla sobre l'Ego, un estat dolç i còmode però alhora pervers que devora l'ànima de les persones fins a convertir-les en monstres detestables. La història narra com en Ficant, l'ajudant del Mag Pota, posa a prova l'ésser repulsiu en què es converteix el seu mestre. El Gran Mag Pota haurà de passar 12 complicades proves de màgia, un concurs en format televisiu anomenat la “Tomba del Mag”.

Després de l'èxit de I per què no?, amb 9 mesos consecutius al Teatreneu de Barcelona, l'actor torna amb un espectacle on el teatre i la màgia es fusionen per crear una història amb 6 personatges i més de 30 efectes màgics.

Amb tan sols 24 anys, Jordi Pota, acumula una llarga llista d’experiències i formacions al seu complet currículum: ha treballat amb noms tan coneguts com el Màgic Andreu o Juan Tamariz, amb el qual es va estar formant a Madrid. A més d'un curs ofert per la companyia El Terrat, encara que sembli impossible, també ha tingut temps d’acabar els quatre anys de formació de l’Institut del Teatre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More